Olohuoneen pöydän muodonmuutos


Hellurei!

Siinäpä se joulu taas oli ja meni. Nyt välipäivinä ajattelin julkaista vähän kaikenmoisia tuunailuja sun muita näperröksiä, joita olen jo ennen Santun Majaa väkerrellyt. Tässä tulee niistä ensimmäinen:


Vanha olohuoneen pöytä sai uuden elämän. Liimasin pöydän kanteen sarjakuvia 70-luvulta.


Sommittelin sarjakuvat niin että joka puolella on joku sivu oikeinpäin.


Vielä pitäisi laittaa kunnon lakkapinta päälle, jotta tuo pysyisi kauan hyvänä. Se homma taitaa kuitenkin jäädä ensi kesään..


Mitäs tykkäsitte? :)

: Santtu

5 kommenttia

 1. Komeita lehtiä. Tuttuja juttuja sieltä lapsuudesta.. :)

  VastaaPoista
 2. Mitä lakkaa tähän aiot käyttää tai käytit? Kaavailin yhteen kaappiin/tauluun (en ole vielä päättänyt kumpi siitä tulee) jotain samankaltasta lehtileikesysteemiä takaseinään, mutta millähän se ois hyvä lakata että pysyy hyvänä...? Jääkaappimagneetteihin (paperisia) kans pitäis saada semmonen kestävä pinta... Löytyskö vinkkiä?

  VastaaPoista
 3. No se lakkaus jäi sitten tekemättä kun huomasin, että tuo erikeeperin ja veden seos kesti todella hyvin ilmankin lakkaa. Ja tuo meidän pöytä on jatkuvassa käytössä, joten uskon, että mainitsemiisi käyttötarkoituksiin tuo riittää myös aivan hyvin. Monet ovat käyttäneet näissä kiinnitykseen myös sitä decoupage-lakkaa, joten se voisi olla ainakin varma vaihtoehto.. JOS olisin lakannut pöydän, niin todennäköisesti olisin ostanut spraylakkaa, jota saa ainakin Sinellistä. Se on melko kätevän kuuloista.. ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea tuo lasipöydän pinnoittaminen vai miten sen sanoisin.
  Muutenkin oikein söpöt sivut sinulla, tykkään!

  Itsekin olen tuunaillut lähinnä vaatteita; niistä on kuvia kotisivuillani ajankohtaisissa siellä täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pau! Pitääpäs käydä sivuillasi vastavierailulla. :)

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)