Värittelyharjoituksia

Hei!

Viikonlopun ratoksi olen katsellut oikein urakalla YouTubesta ProMarker-värittelyvideoita. Varsinkin tämä kanava on lempparini ja sieltä saa paljon hyvää perustietoa ProMarkereilla värittelystä. Sitä ylläpitää ilmeisesti Lili of the Valley:n tiimi. Videoista sitten innostuneena rupesin itsekin harjoittelemaan. Leimasin paperin täyteen eri DoodleFactoryn hahmoja ja aloin suttailemaan.Tässä harjoittelin kahden eri värin liukuvärjäystä, joka onnistui mielestäni hyvin. Sattui sopimaan nuo väritkin kivasti yhteen. :)


Tässä olen hieman varjostanut tuota turkkia kahdella eri sävyisellä ruskealla.Kokeilin myös tehdä "valkoisen" leimakuvan. Elikkä tässä kuvaa ei ole väritetty ollenkaan, vaan varjostukset on vain tehty harmaalla. Lisäksi olen heittänyt efektiä vähän korviin, hiustupsuun, poskiin ja rusettiin. Tällaisen valkoisen leimakuvan värittelyyn on myös oma videonsa tuolla aiemmin linkittämälläni YouTube-kanavalla. Suosittelen näiden videoiden katsomista, jos haluaa oppia kunnolla varjostuksia ja muita kivoja kikkoja. ;)


Hauskaa itsenäisyyspäivän aattoa! :)

3 kommenttia

 1. Ompas ihanan näkösiä Doodleja!! Hurjan hienosti väritettyjä!
  Kiitos lukijakseni ryhtymisestä! Täytyy joskus käyä luuraamassa tuolla Doodlen sivustolla =).

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos itsellesi! :) Itse tilasin nuo Doodlet sieltä Starvingartistampsien sivuilta, ja tilaus tuli moitteettomasti perille. Voin kyllä suositellla sivustoa! Postimaksutkin taisi olla vain neljän dollarin paikkeilla, vaikka oikein Ameriikasta asti tulivat.. ;)

  VastaaPoista
 3. Vau, makeesti olet väritellyt doodleja :) Hienoja!

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)