Todella halpa kangaskauppa!!!

Heippa!

Tänään lähdettiin aamulla Äipän kans maakuntamatkailulle Etelä-Pohojammaalle. Päätepisteenä meillä oli Alahärmässä sijaitseva kangaskauppa, tai no, eipä sitä oikein kangaskaupaksi voi sanoa.. :) Kyse on siis Kangashalli Sutinen Oy:stä, joka valmistaa teollisuuspyyhkeitä vanhoista kankaista. Tämän toiminnan lisäksi heillä on teollisuushallissaan kankaiden vähittäismyynti. Suosittelen käymään, jos liikutte siellä päin!!! Kankaita on todellakin pienen teollisuushallin verran ja suurin osa kankaista on hinnoiteltu kilohinnoin!

Katsokaapas minkälaisia löytöjä minä tein:

Sarjakuvakangasta noin 0,5m*3m, hinta 3,5€.


Kangaspala, jossa on lintuja, kauriita ja pupuja. :) Koko 2m*3m, hinta 4,5€. Tämä olikin kallein ostokseni.. :DPinkkiä trikookangasta n.2m*2m, hinta 2,20€.


Läpikuultavaa kirkkaansinistä kangasta 4m*2m, hinta 0,89€!!!!


Punainen jouluinen puuvillakangas 0,5m*1,5m, hinta 0,5€


Musta kangas, jossa on puolukoita. :) Koko 0,5m*1,5, hinta 0,5€.Turkoosi puuvillakangas, jossa mustia pilkkuja: 0,5m*1,5m, hinta 0,5€


Pinkki puuvillakangas, jossa kirkkaanvihreitä kuvioita (kuva vääristää värejä); 0,5m*1,5m, hinta 0,5€


Valko-lila, melko jämäkkä kangas: 0,5m*1,5m, hinta 1€


Tämä oli suosikkini. Kangas on valkoista puuvillaa, jossa on hennon punaisella tuollaisia vanhanaikaisia kuvia. Tämä kangas näyttääkin aivan Tilda-kankailta. :) Koko 2m*2m, hinta 2€Siis tällaiselle säkilliselle kankaita hintaa tuli yhteensä 17 € !! Voitteko uskoa todeksi?! En minäkään.. :D


Jospa vihdoinkin saisi näille kirpparilta muutamalla eurolla ostetuille vetskareille käyttöä.. ;)


Kangashalli sijaitsee Alahärmässä lähellä keskustaa. Osoite on teollisuustie 10, 62300 Härmä. Kangashallissa oli niin paljon ihania kankaita, että oli todella vaikea valita mitkä vie kotiinsa. Siellä oli todella paljon esimerkiksi retroisia, marimekkomaisia kankaita, tämän tyylisiä.

Jos olet etsimässä jotakin tietynlaista kangasta johonkin tiettyyn tarkoitukseen, et sitä välttämättä kangashallista löydä, mutta saatat tehdä muita todella hyviä löytöjä. Kannattaa käydä katsomassa. Kangashalli on jo elämys itsessään. :)

: Santtu

14 kommenttia

 1. Heips! Hyvältä näyttää! Nyt vain odotellaan mitä näistä syntyy...

  VastaaPoista
 2. Eka työ näytti hyvältä.. seuraavaa orotellaan!!!

  VastaaPoista
 3. Mukulat ja ukko kesällä Powerparkkiin (se on siinä vieres!) ja itte Sutisen kangashalliin ;)

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä kyllä, itsekin montaa noista hypistellyt :> Minä olen kotoisin siitä vierestä, niin siksi siellä tulee käytyä aina. Ihana halli on kyllä, aivan ykkössuosikkini kangasmaailmassa!

  VastaaPoista
 5. On kyllä aivan huippu kangaspaikka! Pitäisi vain mainostaa enemmän että sielä kävisi enemmän porukkaa. Noilla "vanhan ajan" kaupoilla kun on nykyään tapana lopettaa kun ihmiset eivät enää käy muutakuin cooleissa ja nykyaikaisissa cityliikkeissä..

  VastaaPoista
 6. Mä haluan ton sarjakuvakankaan! IHANA! :)

  VastaaPoista
 7. Ei muutakun reissu Alahärmään! ;)

  VastaaPoista
 8. NetAnttilassa huomasin juuri jotain mustavalkeaa sarjakuva-kangasta..

  VastaaPoista
 9. Kyllä oli halpaa! :D +liityn lukijaksi! Ü

  VastaaPoista
 10. Apua! Missä toi on toi paikka! Pakko päästä käymään! Aivan ihania kankaita oot löytäny!!! :) (Mulla on jos jonkinmoista projektia kesken ku kankaita pitäis saada vaikka kuinka paljon, muttei pysty ostaa ku on niin kalliita)

  VastaaPoista
 11. Yritys on etsinyt jonkin aikaa uutta yrittäjää jatkamaan toimintaa.....olen myös asiakas ja asun 10km päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen nähnyt myös ilmoituksen että etsivät uutta yrittäjää. Harmillista, jos uutta ei saada ja näin hyvä paikka joudutaan lopettamaan.. Pidetään peukkuja pystyssä, että uusi yrittäjä löytyy! :)

   Poista
 12. Siis kääk toi sarjakuvakangas on aivan ihana!!! Mä oon niin polvet heikkona kaikkiin tommosiin kankaisiin!! WAU!!

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)