Kirjanmerkki

Heipsan!

Kirjastossa tenttiin lukiessa huomasin, että minullahan ei ole mitään kivaa kirjanmerkkiä. Käytin aina vain jotaikin supertylsää paperinpalaa kirjan välissä.. booooooring! Vaikka tämä tekeleeni kyllä sopisi ennemmin alakoulua käyvälle pienelle tyttöselle, kuin tällaiselle "aikuiselle" opiskelijalle... ;)

Lapsenmielisyyden säilyttämiseksi, tässä se tulee:


Molemmat puolet ovat koristeltu Sassafrasin papereilla. Tykkään noista papereista kyllä tosi kovaa kun ne ovat niin ihanan pirtsakat!Yippee! -paperin reunat ressasin ja lisäsin vaaleanpunaista mustetta reunoihin. Tuli vähän tuollainen vaahtokarkkiefekti, kun läheltä katsoo! :) Lisäsin tähän merkkiin vielä tuollaisen narun, jolla saa sitten oikean kohdan kirjasta helposti esille.


Tuo sydän on vanhasta korusta, jonka olen ostanut joskus GinaTricotin alesta..


Tuon kierretyn narun tein näin: Ota kaksi samanmittaista lankaa/narua ja laita ne teipillä pöydänreunaan kiinni. Aloita pyörittämään naruja sormiesi välissä samaan suuntaan. Kierrä narua niin kauan, kunnes siinä on sopivat kierteet. Taita naru kaksinkerroin, niin se menee automaattisesti tuollaiseksi kuin kuvissa. Tee lopuksi solmu. Tämäkin sopii hyvin tähän ala-aste -teemaan.. :D

Nämä pirteät värit saivat jo vähän kevään tuntua aikaan, vai mitä? :)

: Santtu


5 kommenttia

 1. Onpas kivan pirtsakka. Taatusti tulet hyvälle tuulelle aina kirjanmerkin nähdessäsi joten tentteihin lukeminenkin sujuu paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Olipas Ehdoton suosikkini oli, että kirjanmerkistä roikkuu ulkopuolella nyörin varassa pieni sydän. Söde.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun aina jaksatte piristää päivääni kauniilla kommenteillanne! :) Tää tykkääää!!!

  VastaaPoista
 4. Tosi upea!! Tästä tulee oikeesti kevät mieleen :)

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)