Pussukkakokeilu

Morjens!

Tällä kertaa mulla on teille näyttää tällainen pussukkakokeilu..

Päällys- ja vuorikangas ovat puolukankuvioista kangasta, joka on aikas suloista.. ;) Tein tämän Pientä kivaa -blogin ohjeella. Mallikelpoinen yksilö tästä ei kuitenkaan tullut, niinkuin kuvasta voi nähdä.. :D Vähän on moikuliaisuutta havaittavissa, sekä pussukassa itsessään että tuossa kehyksessäkin. Kehyksen saaminen kiinni osoittautuikin melko haastavaksi tehtäväksi (vinkkejä otetaan vastaan..). En ole kyllä yhtään vakuuttunut siitä, että tuo kehys pysyy kovemmassa käytössä kiinni tuossa kankaassa. Mutta, eipä sitä tiedä ennen kuin kokeilee..


Toinen hankala kohta oli noiden "saranakohtien" ompelu. Tämä kehys oli noin 6 cm pitkä, joten voi olla että olisi ollut helpompi tehdä harjoitukseksi ensin suurempi pussukka. Ei meinannut tuo pieni pussi oikein totella ompelukoneen alla.. ;) Tekijässähän ei tietysti mitään vikaa ollut.. heh.. :D


Toivottavasti vähän laadukkaampia teelmyksiä seuraavalla kertaa.. ;)

Y: Santtu

2 kommenttia

  1. Mulla oli aiemmassa blogissa manaus noita kehyksiä kohtaan - yritin saada ne kanssa ehjänä ne saada pussukkaan, ei tullut mitään, olivat ihan naarmulla ja moukulalla ennen kuin sain ne kiinni. Että jos opit ne laittamaan siististi kiinni, kerro mullekkin :)

    VastaaPoista
  2. Täälä siis:
    http://tankku.vuodatus.net/blog/2714065/viime-paivien-touhailuja-/
    .. en edes kehdannut ottaa kuvaa valmiista pussista, huh...

    VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)