Tunnustus


Aikoja sitten saapui tällainen ihana tunnustus Villojen valtakunnasta ja Niinulasta, suuri kiitos siitä! <3 Vasta nyt minulla on kunnolla aikaa tähän perehtyä ja vastata kysymyksiin..Milloin aloitit blogisi?
Aloitin blogini viime marraskuussa.


Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Blogissani kirjoitan suurimmaksi osaksi askarteluista ja kaikenmoisista muista tekemistäni käsitöistä ja erilaisista käsitöihin liittyvistä aiheista. Kirjoitan myös muista asioista, jotka ovat minulle tärkeitä. Haluan pitää blogini aihepiirirajauksen suhteellisen leveänä, että voin halutessani kirjoittaa mistä ikinä haluan.. :)

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin blogeihin?
Hmm.. tämä on vaikea.. ;) Ehkä suora, omaperäinen ja lyhyt kirjoitustyyli ja inspiroivat ideat.. Tai ainakin toivon niin, että blogini lukijat saavat täältä uusia ideoita, tai ainakin vähän erilaista näkökulmaa jos ei muuta.. ;)

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Kummallinen kysymys.. jos haluan muuttaa jotain, niin muutan! :D En kirjoita blogia lukijoita varten, vaan itseäni varten. Tykkään jakaa ideoita ja inspiraatiota ihmisille. :) Tämä on yks mun harrastuksista ja tykkään tästä.. Minkätakia tätä muuten tekisikään?

Haluan antaa tämän tunnustuksen ihanaiselle Norsikselle, JenniKelle ja Roseberry Stylelle. Olen viettänyt lukuisia hetkiä ihanan bloginne parissa! :)

<3 Santtu

3 kommenttia

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)