Raporttia Déco-liitutaulumaalista

Heippa blogiystäväiset! :)

Nyt olis tarjolla raporttia liitutaulumaalista. Kyseessä oli siis edullinen Déco-liitutaulumaali. Purkin kyljessä näyttää olevan merkintä, että maalia riittää kokonaisuudessaan 1,40 neliömetrin suuruiselle alueelle. 

Maali oli hyvin levittyvää, mutta jätti kuivuessaan sudin jäljet maalattavaan pintaan. Mielestäni se ei haitannut, koska tuosta pinnasta tuli mukavan elävä. Sopii kivasti tällaiseen pikkuiseen projektiin. :) Tuo pinnan rosoisuus voi kyllä olla huono puoli, jos maalaa suurta pinta-alaa, esim. seinää. Näillä puheilla voin lämpimästi suositella tätä maalia ainakin pieniin väkerrysprojekteihin!

Kauan ei kestänyt edes kuivua, kun maali oli jo parissa tunnissa valmis toiseen maalipintaan. Annoin maalin kuitenkin olla varuuksi yön yli rauhassa ennen lopullista käyttöönottoa. 

Kuvan valkoinen kehys kuuluu yhteen toiseen projektiin, josta sitten asiaa myöhemmin.. Maalasin senkin nyt samalla kun noiden maalien kanssa ottelin. ;)


Harmaa-valkoinen -kehys on Tiimarista ostettu kauan sitten ja sopi mukavasti kehyksiksi tälle tuotokselle..


Terveisin
Santtu

1 kommentti

  1. Tästä tulikin mieleen, että onkohan mun liitutaulu&magneettimaalit kuivuneet jo tönköiksi. 6vuotta sitten tuli remppaprojetissa käytettyä. Niitä voisi käyttää tälläisessä sisustusprojektissa. Kiva idea.

    VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)