Muutama vinkki kutojalle/virkkaajalle :)

I know there is something going on...
Tein hiljattain melko herkullisen tilauksen Lankatalo Tapion kauppaan. Voin suositella lämpimästi! Tilaus tuli muutaman päivän sisällä maksusta, joten erittäin hyvää palvelua mielestäni. Tilasin Drops Alpaca- ja Maija-lankoja, jotka olivat suhteellisen edullisiakin. Valikoima nettikaupassa on monipuolinen ja runsas.

***
Toinen tämän syksyn ahaa-elämys nousi esiin, kun ostin Novitan Tupsukehikko-setin. Vaikka hinta oli melko suolainen (14,90€), on se joka sentin arvoinen! Setti sisältää neljä erikokoista kehikkoa, joilla tupsun teko on superhelppoa!! Mikään ei ollut aiemmin niin ärsyttävää kun yrittää pahvinpaloihin lankaa kiertämällä saada tupsu aikaiseksi. Näillä sen sijaan homma käy kuin tanssi! Tupsu valmistuu ihan hujauksessa. Kips kaps tupsuntekoon kaikki! ;)


Mukavia syyspäiviä
toivottelee Santtu

6 kommenttia

 1. Mulla on ihan varmasti tuota saman väristä Maijaa :) Tupsukehikkoa olen itsekin miettinyt, lähinnä myös insipiroimaan 5-vuotiasta poikaa käsitöiden saloihin...

  VastaaPoista
 2. Toi tupsukehikko on varmasti tosi kätevä! Ainakin verrattuna pahvisiin diy-versioihin...
  Mulla on sulle blogissani jotain:) Käy noukkimassa pois, jos haluat.

  VastaaPoista
 3. Sulla on ihana blogi! Käy ihmeessä kurkkimassa munkin blogissa :)

  VastaaPoista
 4. Mä kans tilasin tuolta Lankatalosta vähän aikaa sitten lankoja. Ensimmäisestä tilauksesta oli yksi väri loppu, niin heti ilmoittivat ja sain sähköpostilla vaihdettua helposti koko tilauksen langat. (: Nyt odottelen että millon se paketti tulee, eilen maksoin.

  Eksyin muuten juuri äsken tänne blogiin ja lisäsin saman tien blogilistalle. (:

  VastaaPoista
 5. Tupsukehikko on TODELLA kätevä! ;) Kiitos Jenna kovasti!

  Kiitos myös Ronjalle ja ihania juttuja blogistasi löytyikin! :)

  Veera, mukava kun eksyit! :) Varmasti saat pakettisi pian. Totesin myös että palvelu on erittäin hyvää tuolla Lankatalossa. :)

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)