Uusi lempparisarja: Tyylivarkaat

Sydämeni ja ajatukseni on vienyt uusi sisustussarja Tyylivarkaat!

Tyylivarkaat on uusi sisustusohjelma, jossa muutoskohteeseen haetaan inspiraatiota käymällä tyylivarkaissa Suomen kauneimmissa kodeissa. Sarjassa on erittäin mainioita tuunaus- ja tee-se-itse -ideoita. Muutoskohteisiin on tehty aivan ihania omaperäisiä yksityiskohtia. 


Esimerkiksi turkoosi sohvapöytä on itse tuunattu kirpparilta löytyneestä pöydästä. Pöydässä on kolme reikää, joihin on upotettu lasivaasit. Vaasit näkyvät kauniisti pöydän alapuolelta ja näin esimerkiksi kynttilänvalo tulee kauniisti esiin myös pöydän alapuolelle!Tee itse: Kurkkupurkkisäilytin

Tätä sisustusohjelmaa katsoessa tulee niin mielettömät inspiraationpuuskat, että huvittaisi heti laittaa koko oma kämppä uusiksi (,joten pieni varoituksen sana lienee paikallaan)! ;)

Sarjassa käytetään paljon kirpputoreilta löytyneitä huonekaluja ja tarvikkeita. Mm. alemman kuvan tuolit (IHANAT!)ovat löytyneet kirppikseltä!


Allaoleva valaisin on tehty itse VHS-kasettien keloista!


Kaikki kuvat lainattu Tyylivarkaiden sivuilta.

MTV3-katsomosta näet kaikki jo tv:stä ulos tulleet jaksot <- KANNATTAA KATSOA!


Ihanaa ja onnekasta Uutta Vuotta kaikille blogini lukijoille! :)
Terkuin Santtu

6 kommenttia

 1. Itsekin tykkäilen kovasti kyseisestä sarjasta. :) Mukavan erilainen ja nuo kierrätysideat on parhautta. Itse ihastuin kovasti viime jakson mustaksi maalattuun käkikelloon. Must have! :) Onneksi sisustusideat on tervetulleita, kun muutetaan keväällä kerrostalokaksiosta omaan taloon. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä loistava sarja. :)

  Vhs-valaisin on Anna Nygårdin tekemä, ja Anna tekee muutenkin ihan mahtisjuttuja. Kannattaa kurkata Annan nettisivut (http://www.annanygard.com/) jos kierrätysmateriaalista tehdyt valaisimet ja muut jutut kiinnostaa. :)

  Oikein hyvää uutta vuotta sullekin! :)

  VastaaPoista
 3. Tiiu: Joo, se käkikello oli superihana! :) Siinäpä on varmaan muutosta kerrassaan kun muuttaa omaan taloon. Toivottavasti on kanssa mullakin edessä lähiaikoina..

  Annika: Hei, kiitos linkkivinkistä, täytyy heti käydä kurkkailemassa!

  Näissä kierrätysideoissa on luovuus parhaimmillaan! :)

  VastaaPoista
 4. Siinäkin on jo tosiaan muutosta kerrakseen, mutta ei se vielä siihen jää. Kyseinen talo tosiaan sijaitsee aivan eri kaupungissa missä nyt asutaan. Eli opiskelukaupunki jää taakse ja vanha kotikaupunki kutsuu. Samalla vaihtuu tietysti myös työpaikka, joten tässä menee aikalailla koko elämä kertaheitolla uusiksi. :D Onneksi sentään mies ja kissat pysyy. :)

  VastaaPoista
 5. Se on kyllä jännittävää aikaa, kun on muutosta tiedossa. Ja sullakin heti kaupunki ja työpaikka! :) Mäkin oon muuttanut takaisin kotipaikkakunnalle, ja voin sanoa että pois en haluaisi enää muuttaa! :) Tsemppiä sulle Tiiu muuttoon ja uuteen työhön!

  VastaaPoista
 6. Kiitos vierailussa blogissani, siten löysin tänne. Kiitos näistä mielenkiintoisista tyylivinkeistä.

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)