Kohti korkeuksia

Terppa!

Tässä kortti, jonka saajaa en vielä tiedä. Ehkä ylioppilaalle, valmistuneelle tai muuten vain uusiin haasteisiin lähteville.. :)


Loppujen lopuksi aika simppeli rykäisy tämä. Orava vaan helikopteriin ja sillä siisti! :D***Varoitus! Nyt tulee syvällistä pohdintaa!!! ***

Joskus kyllä tulee mieleen, että mitä sitä aikuinen ihminen väkertää illat tällaisten lapsellisten oravien ja helikopterien kanssa ja istuu tuntikaudet näperrellen pieniä yksityiskohtia, jotta orava näyttäisi luontevalta(?!) pienessä helikopterissaan. Hullultahan se kuulostaa! Mutta mitä jos se on hauskaa ja saa luoda sellaista mistä tykkää? Olen ainakin varma siitä, että minulla ei riitä mielenkiinto väkertää tylsiä "aikuisten" kortteja, aivan niin kuin en muutenkaan tykkää tavallisista "aikuisten" jutuista ( kuten beigestä sisustuksesta ;) ). Elämä näyttää paljon mielenkiintoisammalta lapsen silmin katsottuna. Mielestäni elämässä pitää olla väriä ja vekkulia pilkettä silmäkulmassa, huumoria tärkeimpänä tietenkään unohtamatta! Nämä asiat vaikuttavat vahvasti kaikkeen tekemiseeni, kuten myös askarteluihin. Taidan itsekin olla yksi orava helikopterissa.. ehkä kuitenkin hauskempaa olisi olla mielummin pinkissä turkissa ruskean sijaan.. ;)

Mietityttääkö teitä koskaan omat harrastuksenne? Oletteko huomanneet, että omat elämänasenteenne peilautuisivat harrastuksiinne tai askarteluihin?


Poikkeuksellisin pohtivaisena tänään,
Santtu :)

10 kommenttia

 1. Jes, aivan ihana kortti!
  Elämän pitää olla väriä, eikä beige nappaa meikäläiseenkään :):)

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti!! kuten myös tuo ed. muumio kortti on hauska!!! Tykkään! =)

  VastaaPoista
 3. Maaret: Aivan! :) ja kiitos!

  Piitu: Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 4. Kotona et ole ainakaan saanut beigestä kyllikses..♥ Mistä lie kammo beigeen ;) ?

  Terv. harmaaseen jo ajat sitte hurahtanut äitee

  VastaaPoista
 5. Itse ajattelin juuri tänään, että liian vähän tarvii tehdä kortteja lapsille, ja kun niitä on ihana tehdä. Kaikille aikuiselle kun ei aina sovi ns.lapselliset kortit.

  Elämä todella näyttää mukavammalta lapsen silmin. Itse olen onnellisessa asemassa, kun olen sekä äiti että työssä lasten parissa. En pääse unohtumaan kuinka kivaa on hyppiä vesilätäkössä, saada ihana värityskuva väritettäväksi, kikattaa maasta löytyneelle kastemadolle ja leikkiä laulu- ja loruleikkejä.

  Värikästä sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos *T* piristävästä kommentista! :)

  VastaaPoista
 7. You go girl! Oot niin oikeassa pohdinnoissas. Kuinka onnellista on innostua vaikka sitten oravasta helikopterissa. Se kertoo jotain hyvää ihmisestä :) On muuten aivan mielettömän suloinen kortti ja varmasti rakkaudella tehty! Jos itse saisin moisen olisin todella otettu. Sen huomaa kun johonkin panostettu! :)

  http://jivingsoul.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Kiitos Iina ihanasta kommentista! :)

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)