Kysymyshaaste

Sain Puuhikselta jo kaaaaauan aikaa sitten haasteen, jossa on tarkoitus vastata 11 kysymykseen itsestään. Nyt vihdoinkin päätin vastata! :)


Puuhis oli keksinyt minulle seuraavat kysymykset:

1. Mitä harrastat, muuta kuin askartelua?

Syys-talvi-kevät -kausilla pelaan lentopalloa, joka viekin noin kolme iltaa viikosta. Kesäisin pelailen biitsiä, juoksen ja käyn silloin tällöin punttiksella. Nyt ensimmäisellä neljän viikon kesälomallani onkin ollut ihanaa urheilla vapaasti silloin kun haluaa! :)

2. Mikä on suosikkivuodenaikasi?

Mulla ei oikeastaan ole suosikkivuodenaikaa, koska pidän kaikissa vuodenajoissa tietyistä asioista. Talvella pakkaskelit ovat kivoja, kun saa pukeutua lämpimästi ja harrastaa ulkona raittiissa ilmassa erilaisia lajeja, esim hiihtoa. Talvella on ihanaa polttaa sisällä lämpöisessä kynttilöitä ja neuloa/virkata jotain kivaa. Kevät on siitä ihanaa aikaa, kun huomaa että kohta tulee kesä! Kelit lämpenevät ja vaatteet vähenevät pikku hiljaa. Lapsilta vähenevät koulupäivät ja itsekin tulee jotenkin sellainen leppoinen fiilis. Kesän ihanuuksia ei varmastikaan tarvitse kovin paljoa luetella.. ;) Loma, aurinko, lämpö..yms. Syksyllä taas palataan normaaliin rytmiin kesän jäljiltä, ja sekin on omalla laillaan mukavaa. Lentopallotreenit ja -pelit alkavat ja elämä jotenkin palautuu raiteilleen kesän "vapauden" jäljiltä. ;) 

3. Mihin ajattelit matkustaa seuraavaksi?

Hmm.. vähän olen tutkaillut Kilroy-travelsin maailmanympärysmatkoja, mutta jotenkin nyt työelämässä tuollainen yhtäkkinen irtiotto hieman jännittää.Nuoren iän puolesta saisin vielä lennot halvalla Kilroyn kautta. Ehkä ensi kesälomalla sitten... ;)

4. Lempikukkasi?

Minussa ei ole oikein viherpeukalon vikaa, mutta kotikotona on sellainen pusikko nimeltään lumipalloheisi. Siinä on tosi suloinen kukka, sellainen valkoinen iso pallo. :)

5. Miksi suutuit viimeksi?

Sitä en kyllä muista, mutta tällä viikolla se oli. Varmaan joku tosi tärkeä asia, kun näin hyvin on jo unohtunut.. ;)

6. Millainen olisi unelmalomasi?

Unelmalomani olisi sellainen, jolla saisin tehtyä ne kaikki asiat, joita olen suunnitellu tekeväni lomalla. Esim. miljoonat eri ompelusuunnitelmat odottavat vielä huomista viimeistä lomapäivää.. ehkä ne siitä vielä valmistuvat, ehkä ei! ;)


7. Laita linkki johonkin ihanaan työhösi blogissa, sellaiseen mistä itse pidät kovasti?

Klikkaa kuvaa, niin pääset alkuperäiseen tuubihuivin ohje- postaukseen.

8. Kumpi oli ensin, muna vai kana?

Äh, tämän pohtiminen pitää jättää jollekin viisaammalle, tai sellaiselle, jolla siihen on kiinnostusta.. :D

9. Mitä ostit viimeksi kirpputorilta?

Peltipurkkeja, kankaita.. siitä tulossa postaus myöhemmin.

10. Mitä lainasit viimeksi kirjastosta?

Puhtaat valkeat lakanat -dvd:t. Ihanan leppoista kesäkatsottavaa! Suosittelen! Näissä ysäriohjelmissa on niin ihanan hidas tempo ja jokainen jakso päättyy johonkin hyvään asiaan. :)

11. Minkä askartelutarvikkeen ajattelit seuraavaksi ostaa?

Olen pitänyt vähän taukoa askartelutarvikkeiden ostosta, koska askartelukaappini tursuaa jo nyt yli äyräiden,. :) Ehkä joitain kivoja teippejä, joita voisi käyttää muuallakin kuin askarteluissa.

Tämähän oli yllättävän mukavaa puuhaa! :)


<3: Santtu

Ei kommentteja

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)