Lentävä doodle

Moikka blogikamut!

Tällä kertaa kortin tehtävänanto tuli muualta. Kortissa piti olla violettia ja jotain musiikkiin liittyvää. Ja kolmekymppiskortiksi meni tämäkin. :)Pilvet tein teippaamalla teippejä paperille ja sitte leikkelin ne pilven muotoon. Viiri, örkki ja lentokone ovat Doodlen leimoja, mikrofoni on ite "taiteiltu". Akryylivärillä ja vanupuikolla töpöttelin pilkkuja kortin taustalle. Mielipiteitä, anyone?

***

Vähän myös muita kuulumisia voisin kertoa, että tiedätte missä mennään.. ;) Puikoilla on nyt taas vähän kaikenlaista sukista paitaan (ehkä :D) ja huiviin. To do -listalla olisi muutama virkattu tuubihuivi, lapaset ja ehkä joululahjoiksi vielä jotain muutakin. Ja kuinkas monta päivää siihen jouluun vielä olikaan? Taitaapi tulla taas kiirus... ;)

Mutta että hengissä ollaan. Toisaalta nyt on tullut kaiho niitä opiskeluvuosia kohtaan, kun on huomannut, että vaikka silloin olikin kaikenlaista tenttiä, gradua yms, jäi päivisin tosi paljon aikaa omiin juttuihin kuten tähän blogimaailmaan. Nyt täytyy ajankäyttö priorisoida eri tavalla. Vapaa-aikaa on vain iltaisin ja viikonloppuisin ja yleensä nekin täyttyvät kaikenlaisista muista hommista. Mutta en moiti! Mulla on hyvä työ ja ihania työkavereita, joten bloggaus saa rullata taustalla omalla painollaan. :)

<3: Santtu

5 kommenttia

 1. Mahtava kortti, hauska ja iloinen! :)

  VastaaPoista
 2. Hurrrjan kiva kortti - kiva, kun kerroit miten teit pilvet ja töpöt korttiin - pitäisi itsekkin joskus koittaa teippeillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tankku! Tuo teippeily tekee askartelunkin mukamas niin helpoksi.. ;)

   Poista
 3. Upeata kortteja! Pitää vilkuilla kunnolla ajankanssa näitä enemmänkin!

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)