Santun Majan kirppis aukeaa tänään klo 15.00!

Santun Majan blogikirppis aukeaa tänään klo 15.00 osoitteessa:


Ensimmäinen kommentoija varaa kohteen itselleen. Myynnissä tällä kertaa askartelutarvikkeita; leimasinsettejä, leimasimia, teippejä, koristeita, paperilehtiö.. yms.11 kommenttia

 1. Jeeee, siulla on niin söpöjä askartelujuttuja ja nyt niitä pääsee ostamaan! :D Itsekin meinaan jossain vaiheessa avata kirpparin omaan blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Blogikirppis on aika hauska tapa myydä tavaraa, tosin aika työlästä se kyllä on. :)

   Poista
  2. Nooohhh, ompahan jotain tekemistä :D

   Poista
  3. Nimenomaan! Ei tuu ainakaan aika pitkäksi! ;)

   Poista
 2. Onko kirppis laitettu kiinni, vai ootko saanu kaikki tavarat tältä erää myytyä? Oon välillä käynyt kurkkaamassa, mutta tyhjältä näyttää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikki on toistaiseksi mennyt! Pidän sivuston auki kumminkin jatkoa varten, jos kaapeista sattuisi löytymään kirpputavaraa, jota voisi tuola kaupitella. :)

   Poista
  2. Noniinn, hienoa kun sait myytyä :) Itsekin meinasin, että laitan kirpparin pystyyn, mutta vaatteita en kyllä ala noilla postikuluilla myymään. Kävinkin jo angstaamassa siitä Pipon ytimessä :'D Paljonko siulla tuli postikulut noihin siun lähettämiin paketteihin? Kun nuohan tuli kirjeenä, eiks je?

   Poista
  3. Joo, sehän siinä onkin, kun ne postarit nousee heti sfääreihin kun on vähänkin painavampi paketti. Lähetin kaikki kirjeinä, mutta postarit vaihteli tosi paljon painon mukaan. Oliskohan kaikista painavimpaan pakettiin tullut yli neljä euroa postarit, eikä siinä tainnut hintakaan olla paljoa yli sen, joten eipä tuolla touhulla oikein rikastumaan pääse.. :D Mutta pääasia, että sai vähän sellaisia tavaroita kaapinnurkista pois, mitä ei itse enää käytä.

   Poista
  4. Mulla oli itellä kirppispöytä nyt tässä keväällä Seinäjoelta, ja sain sielä tosi hyvin myytyä vaatteita, kun hinnat vaan oli sopivan alhaiset. Olisinkohan tehnyt voittoa sellaiset 150€ kahdessa viikossa. Eli se nyt vähän enemmän kannatti.. ;)

   Poista
  5. Hemmetin postikulut, kiroan kyllä koko postilaitoksen nyt >:( Kaipa se pitää viedä kirpparille kamat. Kyllähän siellä tavara liikkuu kunhan osaa hinnotella sopivaksi :) Ainoo vaan, että pelkään varastelijoita, mutta eipä sillekkään kai mitään voi. Pitää vaan arvokkaisiin juttuihin kiinnittää varashälytin :)

   Poista
  6. Joo, sano muuta! :/ Mulla oli koruja myös tosi paljon myynnissä ja huomasin, että sieltä oli pöllitty ainakin yksi kello. Onneksi oli sellanen halppis-kello, mutta kuitenkin otti päähän..

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)