Digileimoista

Olen jo pitkän aikaa ihmetellyt digileimoja. 


 En tiennyt oikein, että mitä ne ovat ja kuinka niiden kanssa toimitaan.


Sitten eräänä päivänä rohkaistuin ja tilasin.


Tilaus tehtiin nettikaupassa normaalisti. Maksun jälkeen omiin tilaustietoihin oli tullut tilaamieni kohteiden tilalle pdf-tiedostot, jotka pystyi lataamaan koneelleen. 


Tulostin kuvat paksummalle leimapaperille, että niitä on mukavampi värittää.


Digileimat ovat siis ikään kuin leimoja, jotka tulostetaan paperille ja niitä voi käyttää esimerkiksi kortteihin tms. 

Nämä leimakuvat tilasin Paper Makeup Stampsilta ja hintaa viidelle digileimakuvalle tuli noin 10 €. Aluksi ajattelin tilata nämä oikeina leimoina, mutta hetken mietittyäni ja postikuluja laskettuani, päätin kokeilla näitä digileimoina. Ja kyllä kannatti! :)

Ootteko kokeilleet digileimoja? Minkälaisia kokemuksia löytyy? :)
Ootteko muuten tilanneet muista nettikaupoista? Toimiiko tilaus samalla tavoin?

<3: Santtu

8 kommenttia

 1. Olen tulostellut vain noita ilmaisia digileimoja, joita jakaa mm. Kenny K. http://www.kennykdownloads.com/ Tuolta voit ladata kerran kuussa ilmaisen digileiman. Noi on siitä kivoja, että niiden kokoa pystyy sitten tulostaessa muuttamaan haluamakseen. Tilata en ole koskaan koittanut, on tullut aina selattua vain kumileimat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, hyvä tietää. Kiitti vinkistä Tankku! :)

   Poista
 2. Enpä ole ennen kuullutkaan moisista. Ja olen just niin tyhmä, etten yhtään ymmärrä mitä eroa näissä on normaaliin tulostettuun mustavalkokuvaan verrattuna? Onko niissä siis eroa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo tyhmä! :) Näissä ei oo mitään eroa normaaliin mustavalkokuvaan. Ainut vaan, että näitä kuvia saa myös leimoina! :D

   Poista
 3. Itse oon tilannut vain Greeting farmin digileimoja, ja sieltä tilaaminen oli ainakin superhelppoa ja nopeaa! :) Kenen valmistajan leimoja nuo tilaamasi ovat? Nuo on niiiiin ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, pitääpä pitää tuo GF:kin mielessä.. :) Nuo ovat mielestäni ihan Paper Makeup Stampsin omia leimoja, jos en ihan väärin ole ymmärtänyt.

   Poista
 4. Uusi juttu minullekkin nämä digileimat. Vaatisi tulostimen hankkimista. Entisen hajottua ollaan oltu kokonaan ilman. Haavelistalle tuli siis digijärkkärin perään tulostin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kans tulostamas nämä kotikotona, kun siellä on parempi tulostin. Tulostin nämä peruspaperia paremmalle "leimapaperille", että on parempi värittää kuvat.

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)