Voi pojat!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2233914/?claim=9zqpcsufybm">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Uskomatonta! Meillä on kohta aivan ikioma koti! En voi uskoa sitä todeksi. Aikamoinen remppa meillä on nyt kesällä kyllä tiedossa, mutta tätä on odotettu jo niin kauan että se ei lannista yhtään!


Olen nyt jo kuukauden verran pakkaillut pikkuhiljaa tavaroita ja suunnitellut uutta. Olen itse asiassa jo koko kevään valmistautunut lähtöön ja tämä meidän pikkuinen kämppämmekin on ollut kyllä sen näköinen! Huhhuh! Innostus käsillä tekemiseen tai edes valokuvailuun on lopahtanut sen sileän tien aina kun olen sisälle kämppään astunut.. Olisiko teillä muuten kiinnostusta nähdä täällä blogissa aina silloin tällöin väläyksiä remontista? Olisi hauska jakaa muutos teidän kanssanne, koska olen itse siitä niin innoissani. :)*********************

Keskeneräisten käsitöiden haaste.. Nolottaa myöntää, mutta ei mennyt aivan putkeen osaltani. Puolet sain valmiiksi ja puolet jäi ensi syksylle. Anopin lapaset valmistuivat ja koralli-sininen kolmiokuviollinen huivi. Huiviin en kuitenkaan ollut kovin tyytyväinen, että todennäköisesti purkutuomio koittaa hänelle.. ;) Kiitos kuitenkin kaikille haasteeseen osallistuneille! :) Ensi keväänä sitten uudelleen!

*********************
HUOM!!

Google Reader lopettaa toimintansa 1.7.2013, joten suosittelen siirtymään käyttämään Bloglovin' -palvelua! Blogloviniin pystyy myös siirtämään suoraan Google Readerilla seuraamansa blogit kätevästi. Tästä linkistä löytyy ohjeet kuinka tämä siirto tapahtuu. Itselläni siirto ei kestänyt kuin muutaman minuutin. En ole ennen käyttänyt Bloglovinia, mutta olen lukenut siitä paljon hyvää. Täytyy minunkin ryhtyä opettelemaan uutta systeemiä.. Blogini löytyy myös Blogilistan kautta, jos olet tottunut käyttämään mielummin sitä. Oikein mukavaa, vaikkakin sateista viikonloppua! :)
<3: Santtu

10 kommenttia

 1. Ehdottomasti kiinnostaa seurata remonttiasi! =)

  Minä sain kevään keskeneräiset valmiiksi, kiitos haasteen, mutta kesälle suunnitellut antavat odottaa inspiraation iskemistä.. Onhan aina uusia kesiä, jossei tänä vuonna..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että haasteesta oli hyötyä! :)

   Poista
  2. Niin ja piti minun sanoa Onnea Uuteen Kotiinkin! =)

   Poista
 2. ilman muuta remppakuvia tahtoo nähdä!! =)
  onnea uuteen kotiin!!

  VastaaPoista
 3. Ihanan inspiroivia kuvia! Minua ainakin kiinnostaisi nähdä kuvia teidän remontista. Mä sain monta juttua valmiiksi keskeneräisten käsitöiden haasteen ansiosta, sain pari työtä purettuakin ja yhdet langat löysi uuden kodin. Kiitos haasteesta! Kaikki ei tullut valmiiksi ja loppupostauskin on tekemättä. Nyt kaikki työt ja langat on pahvilaatikoissa odottamassa meidän remontin valmistumista ja muuttoa. Mukavaa kesää ja tsemppiä remonttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Ja hyvä että haaste tuli tarpeeseen muillekin. :) Eli siis remppakuvia alkaa tulla sitten 1.7 jälkeen tänne blogiin..

   Poista
 4. Älä edes kysy kiinnostaisiko nähdä remontista ja uudesta kodista kuvia! TODELLAKIN! Sinulla on niin ihana värisilmä ja mahtavia ideoita, että nyt kun olet saanut ihka oman kodin niin suutun ja mustaksi muutun jos et ideoitasi täällä esittele! :D

  Itsekin odotan innolla että pääsee tästä vuokrakämpästä eroon isoon omaan taloon. Tosin tämäkin kmäppä on ihan kotoisa, mutta omassa talossa saisi toteuttaa kaikki ideat mitä haluaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ihana kommentti Sini!! :) Purku- ja tuhotyöt on jo käynnissä, joten voisin niitä hieman tänne jo kuvaillakin.. Se on kyllä aivan parasta kun pääsee omaa kotia suunnittelemaan, tosin kyllä aika hankalaakin.. ;)

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)