Leirielämää rempan keskellä

Nyt paljastan palasia meidän osaksi valmiista kodista! Olemme siis heinäkuusta asti rempanneet meidän uutta taloa. Meillä on puolitettuna talo siten, että asumme tällä hetkellä toisella puolella, jonka jo saimme rempattua. Pari kuukautta olimme ilman kylppäriä, mutta onneksi apu löytyi läheltä. :) Tällä hetkellä olemme ilman keittiötä, joten kaikki keittiötavarat on meillä täällä toisella puolella ja mikro on kovassa käytössä. ;) Toivotaan että lokakuun lopussa olisi jo suht valmista ja saisi alkaa levittelemään tavaroita ympäri kämppää ja sisustamaan. Sitä odotan todella kovasti! Viimeisimpänä remonttivaiheena meillä on vielä lattian hiominen ja lakkaus, joten tavarat tulee siirtymään vielä ainakin kerran. Huhhuh, aikamoista tämä remppaelämä. :) 


Käytävällä on kylttitapetti. Kuvassa näkyy myös valkoiseksi maalattu katto ja vielä hiomista odottava lattia. 


Olohuoneessa on tapettia, joka näyttää vanhalta lautaseinältä. I'm loving it!


Väliovina meillä oli täyspuiset mäntyovet. Ruiskumaalasimme ne valkoisiksi, ja tuli kuin uudet! 


Yksi huone sai violettia maalia seiniinsä. Tästä huoneesta tulee työhuone, mutta nyt se on meillä väliaikaisesti makuuhuoneena. 


Talossamme oli mustat/ todella tumman ruskeat ikkunan ja ovien karmit. Mielestäni ne sopii tosi hyvin kontrastiksi vaaleille seinille. Ja tämän violetinkin kanssa ne sopivat kivasti yhteen!


Kylppäri on listoja vaille valmis. :) Käytimme tehosteena tumman harmaata jokikiveä lavuaarin ja peilin takana.


Myös saunaan laitoimme tummaa jokikiveä ja tuli kyllä niin kiva! Meidän remppamiehet teki itse saunan lauteet ja sain juuri sellaiset kuin halusinkin. Tätä voi kutsua jo kädentaidoksi. :)
****

Vielä loppukevennykseksi meidän kaksi marjaa..


Voin laittaa vielä myöhemmin tietoja tapettien nimistä ja muista, jos on kiinnostusta? :)

<3 Santtu

12 kommenttia

 1. hauska tuo olkkarin tapetti! ja ihana tuo violetti sävy työ-/makuuhuoneessa! tumma jokikivi näyttää myös hirmu hyvältä :). niin ja mikä parasta: kuplavolkkari<3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tää on parasta kun saa tehdä just omannäköisen kodin!

   Poista
 2. AAAA IHANA IHANA IHANA IHANA! Nää oli miun sanat jokasen kuvan kohalla :DDDD Kyllä mie sit vaan kadehdin ihmisiä kenellä on silmää sisustamiseen ja kaikkiin ihaniin materiaaleihin joita en ite osais varmaan käyttää hyvin. Ai että teillä on tulossa kodikkaan näkönen koti :) Itse oottelen tuota päivää myös... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANA kommentti! Tulin niin hyvälle tuulelle tuosta :) Kiitos paljon! Ja lämmittäähän se mieltä, kun meidän koti on jonkun muunkin mielestä ihana, kun vaan mun ja miekkosen. ;)

   Poista
 3. Voi miten nättiä! Jokikivi on mulle ihan uusi juttu, tosi kivannäköistä seinää! Ja tuo kyltti on vallan hurmaava! Tsemppiä loppu-remonttiin! :)

  VastaaPoista
 4. Ai kuinka kivan näköistä tulossa. Mua kiinnostaa tuo "tienviitta! onko se semmoinen sisustustarra? Ihan mahtava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tienviitta on valokuvatapettia. Voisin laittaa siitä vähän parempaa kuvaa blogiin tässä lähiaikoina. :)

   Poista
  2. ..ja tietoa, mistä sellaisen saa, tokihan tämmönen säätäjä voisi sen itse tehdä :D

   Poista
  3. K-raudan tapettikirjasta se löysin. :)

   Poista
 5. Miun piti kommentoija ensin kylttiä, sitten lautatapettia, jokikiveä, mutta sitten mie näin lauteet ja unohin kaikki mitä piti sanoa. Sie olet suunnitellu mun unelmalauteet! Sitte joskus, jos pääsemmä saunaremonttiin niin tulen lainaamaan ideaa hyvin raskaalla käellä sen mitä mein kopissa onnistuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Kiva kun voi olla inspiraation lähteenä. :)

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)