Neulotuttaa

Vaikka nyt ei vielä olekaan ollut oikein syksyisiä kelejä, pimeys jotenkin houkuttelee kutomaan! Mulla on kaikki langat ja työvälineet pakattuina vielä muuttolaatikoissa, joten nyt ei auta muu kuin haaveilla ja suunnitella. Se ei yhtään helpota neulotuttamista, että ympärillä blogeissa esiintyy mitä ihanimpia teelmyksiä! Kokosin tähän mun tämänhetkiset suosikit seuraamistani blogeista:

Hupsistarallaa: Ihania vauvapeittoja! Nämä on niin yksityiskohtaisia ja taidokkaita, että itse en ikinä usko tällaiseen pystyväni.

Kalastajan vaimon kutomat ihanat neuleet:

Piipadoo -blogin sukat!


Viimevuotisiakin haaveiluja on vielä toteuttamatta, mutta ainahan voi haaveilla! ;) Virkkuri-kirjan ihanat ohjeet odottavat  vielä soveltajaansa, kuin myös Pilvenreunalla -villatakkikin...

Joko teitä neulotuttaa? :)

10 kommenttia

 1. neulotuttaa kyllä, koko ajan haluais aloittaa uutta vaikka on monta työtä kesken:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa vikaa.. Voi kuinka ihanaa olis olla niin nopea, että sais aina aloittaa uuden työn kun mieli tekee.. :)

   Poista
 2. Ihania inspiraatiokuvia :) Noita Hupsistarallaa-blogin kirjoneuleita olen itsekkin ihaillut ja innostuinkin tuon vesiaiheisen peiton innoittamana taas harjoittelemaan kirjoneulontaa. Ei ihan tullut yhtä priima, mutta harjoitusta harjoitusta vaan ;) Sukkia on lisäksi tänä syksynä tulossa. Yhdet on jo tehty ja toiset ovat aluillaan puikoilla! :) Tänä vuonna olen innostunut neulomaan kahta sukkaa yhtäaikaa ja olenkin yllättynyt, kuinka helppoa se onkaan, suosittelen siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, eli kaksi sukkaa samalla kertaa? Kuulostaa ihanan helpolta ja nopealta... ;)

   Poista
 3. Muakin neulotuttaa paljon! Mutta sitten en vaan saa aloitettua mitään, tai edes jatkettua mitään vanhaa loppuun. Toistelen vain itselleni että ehkä huomenna.. :)

  VastaaPoista
 4. Must have-neuleideni lista käsittää about kuutisen sataa mallia. Alkaa olemaan pieni epäilys, etten ehdi niitä kaikkia koskaan toteuttamaan. Etenkään, kun lista vain kasvaa viikko viikolta. Se on sääli, miten monta kaunista mallia jää tekemättä. Huoh! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa tuskaa meinaa olla tääläkin! Ihanaa kun on edes kohtalontovereita.. ;)

   Poista
 5. Ihania haaveita, minullakin on kertynyt haavekuvia laatikollinen, koskahan saisi toteutettua :D:D
  Tervetuloa blogiini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, näitä haavekuvia on aina ihana katsella, kunhan vain saisi joskus aikaiseksi. :) Kiitos kutsusta blogiisi. Kävinkin jo katsomassa ja niin ihania juttuja oli, että jäin lukijaksi. :)

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)