Vanhat aarteet -joulukalenteri: Luukku 18

Myyrä-kankaat

Nämä lastenkankaat ovat 70-luvulta. Niissä seikkailee tv:stä tuttu Myyrä. Voi että, kun olen ihastunut näin "vanhoilla päivillä"  ;) tuohon hahmoon! 
Näitä kankaita on valmistettu ainakin keltaisena, punaisena ja vihreänä. Itselläni on kuvissa näkyvät keltainen ja punainen kangas. Kuinka näitä malttaa ikinä käyttää mihinkään..

<3: Santtu

6 kommenttia

 1. Ihania!Näihin en ookkaan ennen törmännyt mutta nyt niitä jo himoitsen!

  VastaaPoista
 2. Näitä olen himoinnut. Ei vaan meinaa löytyä mistään. Eipä taida kukaan luopua omistaan, kun on niin kivoja kankaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä molemmat on facebookin Rättei, Lumpui ja Retroi -ryhmästä ostettuja. Siellä näitä putkahtelee aina silloin tällöin myyntiin. :)

   Poista
 3. Just tilasin likalle myyra-pussilakanasetin, ite oon fanittanu myyraa muksuna ja nyt oma muksu fanittaa iha taysilla. On vaan tyyrista kamaa ihan uustuotantokin, Tsekkien muumit...Vetase kanvaasitaulun ympari parilla niitilla ja ripust seinalle. Itel o hienoi mut kalliit kankait silleen esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ovatko ne uudistuotantoiset myyrät samaa kuosia kuin nämä kankaat? Hyvä idea tuo kangastaulu! Senpä taidankin tehdä.. ;)

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)