Vanhat aarteet -joulukalenteri: Luukku 2

Jakkara

Tämä pieni vaaleansininen talonpoikaisjakkara hyppäsi meidän matkaan eräästä huutokaupasta toissakesänä. Huutokauppa pidettiin naapuripitäjässä nuorisoseuralla. Sielä sitä vasta oli tunnelmaa! :)

Tästä taisi olla pieni kisakin jonkun kanssa, mutta kotiutin sen lopulta 10 €:lla. Nyt se toimittaa virkaa yöpöytänä sängyn vieressä.


<3: Santtu

4 kommenttia

 1. Hyvin tutun näköinen jakkara, meilläkin olis tuolla vanhalla puolella. Mulla on samanlainen lamppu, nyt vaan en tiedä mihinkä laitan sen ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vain jakkara kovaan käyttöön! :) Tuo lamppu on vähän hankalan muotoinen. Ei oikein pieneen tai ahtaaseen tilaan sovi..

   Poista
 2. Tosi kaunis jakkara <3 Ja valmiiksi niin ihana väri. Eikä ollut paha hintakaan. Aikani etsiin vastaavaa, sellaista mitä ei olisi tarvinnut maalata, mutta kaikki vastaantulevat olivat kovissa hinnoissa. Lopulta huudin huutiksesta kympillä karsean värisen yksilön jonka sitten hioin ja maalasin valkoiseksi. Edelleen etsinnässä joku kivan värinen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maija! :) Sattumalta sitä aina törmää tällaisiin ihanuuksiin. Silloin kun etsimällä etsii, niin tuskin sitä ainakaan löytää mitä etsii.

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)