DIY korvakoruteline

Pääsiäinen sitten tuli ja meni. Puutarhassa ollaan touhuttu kaikenlaista, eikä sisällä malttanut pysyä, kun oli niin ihanat kelitkin! Yhden to do -listalla olleen projektin sain päätökseen, joka ei mikään suuri edes ollut. Nimittäin riippuville korviksille teline. Aikaisemmin nuo korvikset ovat olleet vain sekaisin laatikon pohjalla, eikä niitä tule sieltä päivittäiseen käyttöön otettua ollenkaan. Toivottavasti tästä telineestä tulee napattua korut käyttöön hieman useammin. :)

Tällaisen telineen tekemiseen tarvitset puiset kehykset, maalia ja pitsiä. Suihkuttelin kehyksen pinkillä maalilla. Näissä Ikean halpiskehyksissä oli lasin sijasta muovilevy, joten jätin sen pitsin taakse tueksi. Pitsin pingotin muovin päälle.

Nyt joutuu ehkä tehdä muutamat korut tuohon telineeseen täydennykseksi, ettei näytä niin tyhjältä.. ;)

<3: Santtu

***************

Oon muuten saanut itseni myös Instagramiin, josta mut löytää nimellä santunmaja. Käykääs tykkäilemässä, niin saan myös teistä uusia seurattavia. :)

 

10 kommenttia

 1. Voi kuinka ihanan pirteä teline! Minullakin tuolla kehys on odotellut syksystä lähtien kangasta, ehkäpä tästä sinun työstäsi inspiroituneena voisin sen viimeistellä... :)

  VastaaPoista
 2. Oi, oikeasti hauska idea. Harmi vain etten käytä roikkuvia korviksia... höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liilapöllö! Mäkin käytän tosi harvoin roikkuvia, mutta toivotaan, että tää uus teline tois vähän aktiivisuutta sillekin saralle.. :)

   Poista
 3. Ei vitsit miten kiva idea! Tän vois ottaa itelleenki muistiin :) Ja Pipon ytimestä alko seuraamaan instassa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, pipon ytimestä löytyy myös nyt mun seurattavista! :) Laita ihmeessä ylös tää idea, jos joskus tulee tarve tällaiselle. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Nämä käytännölliset DIYt on eniten mun mieleen. :)

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)