Kynttilänjalkoja ja kankaita kirpputorilta

Kirppikseltä on nyt talvenaikaan tarttunut mukaan kynttilänjalka jos toinenkin. Keltainen ja Aarikan valkoinen kynttilänjalka löytyivät joulukuussa ja niissä onkin palanut kynttilä harvase ilta. Haalean violettinen Aarikan kynttilänjalka on mommani vanha. Googlailin näitä Aarikan kynttilöitä ja selvisi, että tämän mallin nimi on "Pikkiriikkinen" ja näitä on valmistettu jo 60-luvulta asti. Mikä ihana nimi! :) Tieto löytyi Aarikan omilta sivuilta, jossa on kätevä Museo-osio (klikklik). Kannattaa käydä tutustumassa, oli nimittäin todella mielenkiintoiset sivut! Muutenkin Aarikan tuotteet ovat mahtavia, sillä ne ovat ajattomia ja laadukkaita.  
 
 

Myös norsu-emalimuki löytyi kirppikseltä muistaakseni joulukuussa.
 
 

Kankaitahan ei voi olla liikaa? Olen nimittäin todella hurahtanut näihin retroihin lasten kuoseihin. Vasemmanpuoleinen on tsekkiläistä tekoa 70-luvulta. Todennäköisesti nallekangas on myös samaa vuosikymmentä. Alkuperästä ei tosin ole tietoa. Nallekangas on ilmeisesti vauvalakana, kun reunassa on pitsi.
 


 
 
Retrojuttujen tunnistamisessa olen hyväksi todennyt Facebook-ryhmän nimeltä RLR Inkerin Arkistot Retrolle . Tämä on Rättei, Lumpui ja Retroi -ryhmän sisarryhmä, jonne on kerätty valtavasti tunnistettuja retrotavaroita kankaista kuppeihin ja huonekaluihin.
 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
 
<3: Santtu
 
*****
 
Kiitoksia kaikille lukijakyselyyn vastanneille! <3

9 kommenttia

 1. Ihana kynttilänjalka ja muki. Nuo kankaat on yös niin ihania. Ja vielä kirpparilöytöjä ja sekös on parasta.Blogissani arvonta. Kurkkaa, saattaisit tykätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! Liityinkin saman tien lukijaksesi, sillä blogissasi oli ihania juttuja. :)

   Poista
 2. Kirpparit on pop!! Olen kans tehnyt valtavasti löytöjä. Pitäis muistaakkin kuvata niitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Sari! Laita ihmeessä kuvia, olisi mielenkiintoista myös nähdä, mitä kaikkea muut kantavat kotiin kirppiksiltä. ;)

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)