Tekstitaulu askarteluhuoneeseen

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva juhannus! Itselläni viikonloppu on vierähtänyt rennoissa merkeissä.

Jos näin sunnuntaina huvittaa näperrellä jo jotain ihan muuta, niin tässäpä helppo juttu toteutettavaksi vaikka juhannuksen jälkimainingit olisivatkin päällä. ;)


 

Kyseessä on siis helppo tekstitaulu askarteluhuoneeseen.

Tarvikkeet ovat niinkin yksinkertaiset kuin:
       • Taulunkehys
       • Foam-tarrakirjaimia
       • Askartelupaperia
 


Valitse ensin teksti, jonka haluat toteuttaa. Esimerkiksi Pinterestistä löytyy vaikka ja mitä! Sen jälkeen valitse taustapaperi ja siihen sopivat kirjaimet. Omissani on melko suuri kontrasti, joten teksti ei näy kauas. Askarteluhuoneeni on kuitenkin melko pieni, joten tämä riittää minulle aivan hyvin.Tässä Ikean RAM-kehyksessä on tuon "kehyslasin" ( oikeasti muovia) molemmin puolin muovikelmu, joten muista poistaa se ennen tarrojen kiinnitystä.


Leikkaa askartelupaperi taulun sisään sopivaksi. Luonnostele kirjaimet ensin ennen liimaamista lasin päällä, että saat ne haluamallasi tavalla järjestettyä.


Liimaa kirjaimet lasiin ja ripusta seinälle! Jos haluat tehdä muokattavissa olevan version, liimaa teksti paperiin suoraan ja laita se taulun sisään. Itse halusin, että teksti jää taustasta ikään kuin "irti" ja tekee tauluun vähän moniulotteisuutta.
Loppuun vielä making of -kuvamateriaalia.. ;)


 Oikein rentouttavaa sunnuntaita itse kullekin! :)

<3: Santtu

2 kommenttia

 1. Nyt menee kyllä off topic, mutta tuo seinämaalaus vai -tarra on kyllä vertaansa vailla, se joka alkaa "home sweet home"

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)