DIY lahjavinkki: Koristele muistikirja persoonalliseksi!


Minulla oli hieman ongelmia keksiä 9-vuotiaalle sukulaistytölle synttärilahjaa. Päädyin koristelemaan hänelle persoonallisen muistikirjan. Tästä tulikin todella kiva ja olenkin aikeissa tehdä itsellenikin samalla tyylillä oman! 

Hankin paikallisesta marketista kovakantisen muistikirjan ja tietenkin siihen täytyi mätsätä myös kynä, jolla täyttää muistikirjaa (kierteiden sisällä jemmassa). Muistikirjassa on kolme välilehteä, joihin voi itse kirjoittaa kunkin välilehden sisällön. Jätin myös näiden välilehtien etusivulle tilaa kirjoittaa, mitä välilehti sisältää.


Paperit ja kuvat ovat pääosin October Afternoonin lehtiöstä.Lisäilin muutamille sivuille läpinäkyviä muovitaskuja ja pinkin kirjekuoren, joissa voi säilyttää tärkeitä juttuja.
Kynäkin sai omat koristeensa, kun siinä sattumalta oli lenkki johon koristeet sai nyörillä kiinnitettyä.Värikästä sunnuntaita sateista huolimatta! :)

<3: Santtu

10 kommenttia

 1. Aivan ihana! Mietin vain että mitenköhän tuo kestää esimerkiksi laukussa tai repussa kuskaamista, rupeaakohan kannen koristeet irtoamaan tai muuta...? Itse kun olen tuunaillut kalentereita omaan käyttööni, olen varmuuden vuoksi päällystänyt koko komeuden kontaktimuovilla. Eihän se näytä kovin kivalta ja vähän rajoittaa koristeiden käyttöä, mutta kansi on pysynyt siistinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta on, että nämä tällaiset ovat hieman arkoja kovin kovalle käytölle ja mukana kuljetukselle. Ajatuksenani olikin enemmänkin sellainen muistikirja, jota voi säilyttää kotona pöytälaatikossa. :)

   Poista
 2. Aivan kertakaikkisen ihana 😍 mä oon miettiny joskus toteuttavani myös lahjaksi pienen värityskirjan :) (vink vink vaan ;)) leimaamalla vain ihania leimakuvia pienen vihon jokaiselle sivulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! <3 Joo, mulla on käynyt sama mielessä, että varsinkin noista Doodleista sais kivan värityskirjan! :) Ja nythän on ne aikuistenkin värityskirjat kovassa nousussa..

   Poista
 3. Todella upea kirjanen ja varmasti saajallekin mieleinen! :)

  VastaaPoista
 4. Todella söpö! Askartelu on itselle vierasta ja katselinkin jo Etsystä sopivia muistikirjoja... Kotona kuitenkin on olemassa muistikirjoja ( firmojen omia), jotka voisi sille tuulelle sattuessaan tuunata mieleisekseen.. :) tuloksena olisi juuri omanlainen muistikirja ja varmaankin mieluisampi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta! Kätevästi pystyy hyödyntämään koristelemalla ne tylsemmätkin muistikirjat. :)

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)