Askartelutapaaminen Alkulan tilalla Vaasassa

Osallistuin keskiviikkona oman askartelu-urani ensimmäiseen askartelutapaamiseen. Aluksi jännitti, mutta aivan turhaan! Porukka oli mitä mahtavin ja aika kului kuin siivillä pääasiassa ihaille muiden kätten jälkiä. ;) Noh, sain minäkin vähän jotain aikaiseksi.. Askartelutapahtuma järjestettiin Pohjanmaan paperitaiturit -facebookryhmässä. Sinne ovat tervetulleita kaikki Vaasan ja Seinäjoen seuduilla asuvat askartelusta kiinnostuneet. Seuraavaa tapaamista jo suunnitellaan paraikaa.
 
Oli kiva nähdä erilaisia askarteluja ja muiden taideteoksia. Kaikenlaisia askartelijoita mahtui joukkoon; oli skräppäystä ja korttientekijöitä eri tyylilajeista laidasta laitaan. Itse otin mukaani ainoastaan leimaustarvikkeet ja väritysvälineet. Tein pienen leimasinmuste- ja väritysvälinetestin siitä, miten eri tussit ja musteet reagoivat leimasinmusteiden kanssa. 

 

Tapaaminen pidettiin Vaasassa Alkulan tilalla. Voi juku, että oli sitten meikäläisen näköinen paikka! Ensimmäisen tunnin taisin vain huokailla ja ihailla vanhaa maalaistaloa ja sen sisustuksen yksityiskohtia. ;) Sisällä tiloissa toimii ilmeisesti jonkinlainen lasten kerho, joten huoneessa näkyi lasten kätten työt. Ihania! Sisätiloja voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin, esimerkiksi lasten synttärijuhliin tai tällaisiiin pienimuotoisiin tapaamisiin.


Vaikka lähellä Vaasaa asunkin, niin olen jäänyt aivan pimentooon tuon Alkulan tilan suhteen. Mikä ihana miljöö! Ulkona voi paistaa makkaraa, kierrellä luontopoluilla ja ihailla kaikenkarvaisia otuksia. Tällä kerralla ulkosalla oli mm. lampaita, kanoja ja ihania kaneja. Vaasassa järjestetään Taiteiden yö ensi viikon torstaina 6.8, jolloin Alkulan tilallakin on päivällä kaikenlaista tapahtumaa mm. työnäytöksiä, askartelua, kahvila ja vohvelinpaistoa. Lisätietoa löytyy Vaasan 4H-yhdistyksen sivuilta. Suosittelen kyllä lämpimästi ja eritoten lasten kanssa varmastikin riittää puuhaa! Kivaa viikonloppua!

<3: Santtu

4 kommenttia

 1. Ihana, inspiroiva kirjoitus. Tykkään kovasti sun blogin ulkoasusta ja jutuista! Toivon mukavaa viikonloppua sulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, miten ihana kommentti! Kiitos Saila ja mukavaa viikonloppua sinullekin! <3

   Poista
 2. Blogissani olisi sinulle haaste. :)

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)