Kesän kirppislöytöjä

Kesälomalla ja ylipäätään kesäaikaan tuli kierrettyä aika paljon eri kirppiksillä. Tässä pieni pintaraapaisu siitä, mitä kaikkea mukaan tarttuikaan.

Iso K-kirjain: Tämä on varmastikin ollut joskus osa valomainosta. Sopii meidän sisutukseen! 

 


 Arabia Ping Pong -kulho: Tämä sarja on ihana! Olen pitänyt tätä sarjaa silmällä kirppareita kierrellessä, mutta tämä kulho oli ensimmäinen, johon törmäsin. Toki nettikirpuilla näitä on näkynyt, mutta ei pahemmin live-kirppiksillä.Kulhollinen pikkusälää: Monta eri kokoa bambu-puikkoja ja virkkuukoukkuja muutamalla hassulla roposella. Lisäksi erilaisia söpöjä nappeja, rusetteja ja nauhoja askarteluihin.  


2 kpl Hellas -peltikylttiä: Dollar monikerrossuklaa ja Royal-suklaapatukat. "Hellas - Teidänkin hovihankkijanne". ;)
Aarikka Pikkiriikkinen -kynttilänjalkoja 4 kpl: Kolme violettiin taittavaa kynttilänjalkaa ja yksi oranssi. Ennestään minulla on yksi violetti ja valkoinen, joka on myös kirppikseltä.
Finel Neptun -kattila: Esteri Tomulan suunnittelema kala-kuosi on jotenkin symppis ja yllättävän moderni ollakseen 60-luvulla valmistettu. Mites teidän kesän kirppissaaliit? Laittakaas linkkiä kommentiboksiin, jos olette tehneet postauksia aiheesta! :)

Nyt nauttimaan ravintolapäivän antimista. Kivaa sunnuntaita blogikamut!

<3: Santtu

2 kommenttia

  1. Kerrassaan ihania kirppislöytöjä. Minäkin käyn kirpputoreilla. Viimeisimmät löydöt oli kaksi, parisängyn, pitsivirkattua päiväpeittoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ne on kyllä niin upeita löytöjä! Mullakin on kaksi pitsistä päiväpeittoa tuolla kaapissa. Mitähän niistä keksisi, kun ei ole meidän sänkyyn tällä hetkellä sopivia..

      Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)