Paperillan Design Teamiin!

Hihii, kivoja uutisia kaverit: 

Pääsin mukaan Paperillan Design Teamiin!

http://paperillalehti.blogspot.fi/
Esittelyni löytyy Paperillan blogista:
 
"Olen 27-vuotias innokas käsillätekijä Pohjanmaalta. Pidän Santun Maja -blogia, johon postailen töitäni. Minulla on jatkuvasti jotakin projektia tekeillä; joskus tuunausprojekteja, syksyn tullen olohuoneen sohvalla puikot ja lankaa, askarteluhuoneessa jatkuvat korttitalkoot... Pääasiassa kuitenkin paperiaskartelut ovat koukuttaneet jo viiden vuoden ajan. Kipinä askarteluun syttyi oikeastaan siitä, kun löysin blogimaailman vuonna 2010. Toinen toistaan upeampia askartelutöitä ihaillessa päätin myös itse tarttua toimeen. Ja sillä tiellä ollaan vieläkin!

Samoihin aikoihin laitoin myös blogini pystyyn. Ensin aloitin korttiaskartelulla, mutta skaala on laajentunut viimeisimpänä villityksenä mm. skräppäykseen. Oikeastaan nautin eniten siitä, että saan toteuttaa monipuolisesti erilaisia kädentaitoja ja ideoida uutta. Odotan jo innolla, minkälaisia projekteja tämä DT-kausi tuo tullessaan! Sormet jo syyhyävät päästä tekemään uusia projekteja!"

Jännittää jo valmiiksi, kun katsoo minkälaiseen porukkaan pääsinkään. Jäiks! Käy kurkkaamassa myös tiimin muut jäsenet Paperillan blogista.

 <3: Santtu

 

4 kommenttia

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)