Jokavuotinen kalenterishow

Joka syksy minulla on sama ongelma; uuden kalenterin etsiminen.

Saamme toki töistä kalenterit, mutta visualistin silmää sellainen perus toimistokalenteri ei miellytä sitten ollenkaan. Aloin kesälomalla jo googlailla vähän erilaisia kalenterivaihtoehtoja, kunnes päädyin Youtubeen selailemaan kalenterin koristeluvideoita ( virhe!;) ). Sen seurauksena laitoin sitten tilaukseen Etsyn kautta itselleni uuden kalenterin ja se vihdoin saapui muutama viikko sitten! Toimituksen kanssa oli hieman ongelmia, sillä tilaukseni oli ennakkotilaus, eikä sitten tilaamaani kalenteria ollutkaan saatavilla. Noh, vaikeuksien kautta voittoon.. 

Kalenterini on Webster's Pages -kalenteri valkoisilla kansilla, jossa on kultainen sisus. Tässä kalenterini alkuperäisessä kuosissaan:
Kalenterin sivut on tarkoitus koristella viikko kerrallaan. Olen kalenterin etusivun ja muutaman viikkoaukeaman jo ehtinyt koristelemaankin, mutta niistä lisää myöhemmin. Ja varmasti blogissa tulee näkymään näitä kalenterin koristeluita ja siihen liittyviä DIY-juttujakin enenevissä määrin. :)

Katsokaapas inspiraatioksi tästä muutama kalenterin koristeluvideo (Youtubesta), joiden innoittamana tästä hommasta hullaannuin:
 Minkälainen kalenteri sinulla on? Oletko koristellut kalenterisi? Laitappa linkkiä tulemaan, jos sinulla on se jossain netin syövereissä nähtävillä, niin käväisen katsomassa! :)

<3: Santtu

6 kommenttia

 1. OMG!! Toihan on ihan super <3 innolla odotan sun koristeltuja sivuja! En ees uskalla kattoo noita videoita kun aika ja värkit ei riittäisi tollaseen touhuun :D

  VastaaPoista
 2. voi mäkin haluaisin jonkin ihanan kalenterin, mutta en kyl yhtään ymmärrä miten tuolta tilataan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normaalisti klikataan ostoskoriin. Itse olen tehnyt Paypal-tilin, jota kautta maksu menee. Aika simppeliä, kun sen kerran kokeilee. :)

   Poista
 3. Voihan! Suuren suuri virhe on katsella noita kalenterin tuunauksia YouTubesta.:D Olen itse katsellut niitä aivan liikaa ja himoinnut kaikenlaisia kalentereita. Tällä hetkellä käytössä on kaunis ja helppo Positiivareitten kalenteri. Uskoisin tilaavani uuden ensi vuodeksi, sillä into kalenterien koristeluun on osaamattomalla selkeästi vähentynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tiedän tunteen. Nuo videot vievät mukanaan! :D

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)