Jäinen kortti pikkuprinsessalle

Lumihiutaleita, kimalletta, jäistä fiilistä.. Taitavat kaikki pikkutytöt tällä hetkellä yhdistää nämä mielikuvat Frozeniin.  Olen itse aivan totaalisen out tästä Frozen-huumasta. Tavoittelin kuitenkin vähän tällaista samanlaista fiilistä 6-vuotiaan synttärisankarin korttiin.


Lähdin tekemään spinner-korttia. Suomeksi selitettynä ajatus oli se, että kun noita isoja lumihiutaleita pyörittää, ja kortin sulkee ja laittaa kuoreen ja sitten kun kortin saaja avaa kortin, niin nuo lumihiutaleet pyörähtävät. Käytännössä tämä ei aivan niin toiminut, mutta olen silti ihan tyytyväinen noihin lumihiutaleihin tuollaisenaankin. Varmastikin langalla, johon nuo pyörähtävät osat kiinnittää, on suuri merkitys. Itse käytin tässä läpinäkyvää siimaa.


Kanteen leimasin sinisellä lumihiutaleita ja kohokuvioin pieniä lumipalleroita läpinäkyvällä kohokuviointijauheella. Pyörähtävät lumihiutaleet stanssasin vaahtomuovista ja lisäsin vähän kimalletta niiden pintaan jäisen fiiliksen lisäämiseksi. Sisäpuolelle tein vähän lumista maisemaa läpinäkyvästä vellumista. Muutamat paljetit koristeeksi ja lumihiutaleita taustalle valkoisella leimamusteella. Leimakuva on Lily of the Valleyn ja saatu Emmalta. <3 Vähän vieraalla maaperällä olin tällaisen leimakuvan värityksen kanssa, mutta loppu suht hyvin, kaikki hyvin! ;)

 

Talvinen tunnelma ja sydäntalven kylmyys oli teemana tämän viikon Paperilla-tiimin töissä. Mahtavan inspiroivia juttuja jälleen ovat naiset luoneet!

Rentoa loppiaista jokaiselle! :)
<3: Santtu

Ei kommentteja

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)