ASU, JOSSA VIIHDYIN MONTA PÄIVÄÄ

Reissupettymyksen jälkimainingeissa on pakko keksiä itselleni jotakin piristystä, joten ajattelin kirjoitella vähän vaatteista tänään. 

En ole mikään viimeisimmän muodin mukaan pukeutuja. Tälläkin hetkellä kauhistuttaa ajatus viimeisimmästä trendistä, eli leveälahkeisista farkuista! Juurihan niistä päästiin eroon, kun piti pillifarkkuihin siirtyä. ;) No, muistaakseni väitin kovana silloinkin, etten ikinä pukeudu pillifarkkuihin ja kuinkas sitten kävikään... 
 
Tykkään pukeutua värikkäästi ja yhdistellä eri värejä keskenään. Varsinkin tämän asun värisuora miellyttää erityisesti silmääni; tumman siniset farkut, leijonankeltainen paita, paksu harmaa huivi ja haalean vaaleanpunaiset korvikset ja kynnet. Yleensä asuni koostuvat tummista farkuista ja värikkäästä paidasta. Talvella asuuni kuuluu lähes joka päivä paksu huivi.

Leikittelen usein myös korviksilla. Käytän perus kulta- ja hopeakoruja ainoastaan hienommissa juhlissa ja töissä tärkeimmissä tapahtumissa, mutta muutoin minulla on yleensä jonkinlaiset värikkäät tai muuten näyttävät korvikset.

 

Olen suuri kynsilakkojen ystävä ja minulta löytyy melkein jokainen sateenkaaren väri kynsilakkakokoelmastani. Harvoin kuitenkaan jaksan nähdä vaivaa, että mätsään kynsilakan päivän vaatekertaan. Väri joko sopii tai ei sovi silloiseen asuun, no big deal. 
Onko sielä ruudun toisella puolella samanlaisella vaatefilosofialla varustettuja vai ovatko hillitymmät värit enemmän mieleen?

<3: Santtu

2 kommenttia

 1. Ihana asukokonaisuus! Tuo keltainen paita erityisen kiva.
  Minä olen ajatellut, etten ikinä käyttäisi keltaista pukeutumisessa, mutta nyt sitäkin väriä on eksynyt vaatekaappiin ja puikoille. Noiden farkkujen kanssa on käynyt ihan samoin kuin sulle, en uskonut ikinä käyttäväni pillifarkkuja ja nyt en muita osaakaan käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna Maria! Nopeasti se omakin ajatus muuttuu muodin myötä, vaikka ei sinänsä ajattelekaan pukeutuvansa viimeisimmän muodin mukaisesti. :)

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)