DIY kalenterikoristeet + video

Tulevasta interrail-reissustani ispiroituneena halusin koristella kalenterinikin aiheeseen sopivalla tavalla. Tein kansilehden, paperitaskun, paperiliittimen, ja -liitinlompakon, tasselin sekä kirjanmerkin. 


 

  
Kansilehden karttapaperin otin vanhasta karttakirjasta, jonka olen ostanut kirppikseltä. Tekstinä "Get lost", joka sopii hyvin seikkailun teemaan. :)  Bonjour-paperiliitin on paksu pahvipohjainen tarra, jonka liimasin kartongille ja siihen liimasin tavallisen paperiliittimen pikaliimalla kiinnni.

 

Kirjanmerkkiä koristaa pahvipohjaiset tarrakuviot.

 

Tämä paperiliitinkukkaro on alunperin Tigerin topsipussukka. Sulkusysteemi on erittäin hyvä ja muovi kestää hyvin rei'ittämisen ilman repeämistä, joten topsit saa nyt etsiä paikkansa muualta. ;)

 

Paperitaskun taittelin skräppipaperista ja teippasin sen sivusaumat washiteipillä.

 
 Kuvasin touhailuni myös videolle, josta tuli piiiiitkä! Otahan siis kupponen kahvia ja hyvä asento sohvalta, kun uppoudut kalenterikoristelun maailmaan. (Videosta löytyy myös mielenkiintoinen uusi käyttötarkoitus puiselle keittiöhaarukalle.. ;) )
Kurkkaisin mieluusti myös teidän kalentereihinne, joten jätähän linkki kommenttiboksiin, jos sinulla on koristeltu kalenteri blogissasi tai muulla nettisivulla. :)

Kivaa keskiviikkoa! 
<3: Santtu

Postaus julkaistu myös Paperilla -blogissa.

4 kommenttia

 1. Ihanannäköinen! Voi kun itsekin jaksaisi näpertää jotain tuollasta, mutta jos jotain käsityötä jaksaa tehdä niin se on vaan neulomista/virkkaamista. Toisaalta, kalenteria ei tässä elämänvaiheessa järin kummemmin tarvitse kun ei ole enää opiskeluja niin mitäpä sitä sitten koristelemaan. :D Työvuorot kun muistaa sillon tällön kalenterista tarkistaa niin muuten se saa lojua repun perukoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tttintti! :) Oikein ideaalitilanne, kun et tarvitse kalenteria. Minun pitää melkein pienimmätkin napsahdukset kirjoittaa kalenteriin, muuten unohtuu! ;)

   Poista
 2. Näistä videoista on tullu ihan mun lemppareita! Aina innolla jään odottaan seuraavaa. :)

  Essi

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)