FLOW-KIRJA - ASKARTELIJAN UNELMA!

Askartelija: Tämä postaus saattaa aiheuttaa äkillisen loven kukkaroosi tavallisella kauppareissulla!

Näin kävi minulle Tuurin kyläkaupan ruokapuodissa lehtihyllyillä. Luulin jo selvinneeni tavarapuolen maallisista houkutuksista, mutta mitä vielä. Ruokapuolella lehtihylly pääsi yllättämään vielä viime metreillä ja äkkijarrutus oli taattu.

 
Tämä kirja on paperiaskartelijan unelma. Flow-magazinen paperikirja sisältää paljon erikuvioisia papereita askarteluun, kirjepapereita, postikortteja, pienempiä kortteja, värityssivuja, tarroja.. Kuosit ovat ihanan retrohenkisiä! Meikäläinen oli myyty ensivilkaisulla. 


 

 
Flow-paperikirja julkaistaan kerran vuodessa, ja sitä myydään Suomessa isoimmissa marketeissa lehtihyllyissä. Lehden nettisivuilla on kivoja askarteluvinkkejäkin, mitä papereista voi näperrellä. Lehtipisteen sivuilta löytyy kätevä haku, jolla voi katsoa itseään lähimmät pisteet jossa kirjaa on myytävissä. Kirjan hinta oli 29,90 €.

Seuraava haaste onkin sitten se, miten tästä malttaa irrottaa papereita käyttöön.. ;)

<3: Santtu

12 kommenttia

 1. Voi, näinkin tämän viime viikolla lehtihyllyn ohikävellessäni. Yritän olla ostamatta lisää tavaraa, mutta kyllä tätä on vaikea vastustaa tämän postauksesi jälkeen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, tätä oli aivan mahdoton vastustaa lehtihyllyllä! ;)

   Poista
 2. Samaa kirjasta katselin eilen Tuurin tavarapuodin lehtihyllyllä, mutta tällä kertaa en tästä innostunut niin paljoa että olisin sen kassalle kiikuttanut. Kaikkea muuta tuli kyllä sitten ostettua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se Vesa vain osaa tuon myymisen taidon! ;)

   Poista
 3. Aaaw, pakko hankkia :)

  VastaaPoista
 4. Ostin viime vuonna Flow:n ja vasta syksyllä aloin käyttämään siitä papereita ja kortteja. :D Nyt etenkin planner-innostuksen jälkeen oon ahkerammin alkanut käyttämään sitä. Pitääpäs katsoa meidän Prismasta onko sinne jo tämä tullut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, saiskohan niitä viimevuotisia enää mistään..

   Poista
 5. Voi ei, nyt melkein toivon etten olisi lukenut tätä postausta! Flow näyttää nimittäin juurikin mun näköiseltä, enkä just tällä hetkellä tarvitsisi enää yhtään paperitavaraa ennen kuin saan edes vähän entisiä pois alta :D Jos ehkä kuitenkin ihan tämän kerran vaan taipuisin...?

  VastaaPoista
 6. Löysin Flow- lehden kirpputorikierroksella ja olin ihan myyty. Vanhaa numeroa selaillessa olen puolessa välissä. Tsekkailen parhaillaan saisiko tätä tilattua suoraan kotiin.... :D

  VastaaPoista
 7. Palaan tänne jättämään sinulle kiitokset! Ihan sattumoisin löysin blogisi ja tämän flow-kirjan. Kävinkin hakemassa itsellni ihka oman :)
  Tykkään itsekin kovasti askartelusta/käsitöistä ja blogistasi tulee löytymään varmaan vaikka mitä inspistä, vaikuttaa lupaavalta!

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)