INTERRAIL 2016: REILIREISSU LÄHENEE

Kolme päivää enää! IIK! 

Olemme lähdössä keskiviikkona ystäväni kanssa viikon mittaiselle interrail-reissulle Eurooppaan. Olen kauan aikaa reilireissusta jo salaa haaveillut, mutta aina on tullut joitain muita reissukuvioita, jotka on syrjäyttäneet reilisuunnitelmat. Nyt asiasta tuli ohimennen puhetta ystäväni kanssa ja kohta olimmekin jo googlettamassa erinäisiä kaupunkeja reilikohteiksi. Mikään budjettimatka tästä ei tullut, sillä päädyimme valitsemaan matkustusajankohdaksi pääsiäisen. Se näkyi etenkin hotellien ja hostellien hinnoissa.

Otimme lennot edestakaisin Helsingistä Lontoohin ja ne olivatkin melkein halvin osa tätä reissua. ;) Lontoossa vietämme kaksi yötä, jonka jälkeen reissaamme pitkänä perjantaina Belgian Bruggeen. Siellä yövymme kolme yötä, jonka jälkeen jatkamme maanantaina matkaamme vielä Hollantiin Amsterdamiin yhdeksi yöksi. Pääsiäisen vuoksi yritimme ajoittaa matkapäivät pyhäpäiville, jolloin suurin osa päivästä menee paikasta toiseen siirtymisessä.  

Tänään pitäisi vähän alkaa jo katsomaan tavaroita kasaan. Ostin reissua varten rinkan itselleni, joten pakkaamisenkin kanssa saa käyttää luovuutta, että pääsee mahdollisimman kevyellä kantamuksella lähdettyä matkaan. Muutamat paperikaupat on jo merkattu kartalle must-kohteiksi, joten tilaa pitää vähän jättää ostoksillekin. ;)
  

 
 
Reissun etenemistä voi seurata Instagramin kautta @santunmaja tai Snapchatissa @santunmaja. Päivittelen kuulumisia tänne blogin puolelle sitten paremmin, kun reissusta selviämme. Olisiko jotain erityistä, mistä haluaisitte että kirjoitan vielä ennen tai jälkeen reissua?

<3: Santtu

2 kommenttia

  1. Hauskaa reissua! Ite vietin just toissaviikonlopun Lontoossa, oli ihana kaupunki! Jos ravintolasuosituksia kaipaat niin Old Streetillä on pub nimeltä The Masking Haunt, jossa syötiin superhyvät ja suht edulliset Fish & Chips-annokset. Jos kaipaa italialaista ruokaa niin myös suomalaisiin hintoihin nähden edullinen italialainen ravintola Strada sijaitsee St. Paul's Cathedralin vieressä. Noita voin kyllä lämpimästi suositella! Oyster card (visitor) on ehdoton liikkumiseen, ja Paperchase-paperikauppa kannattaa käydä tsekkaamassa! (En voinut lähteä sieltä ostamatta sikakallista valokuva-albumia, mutta kun oli niin hieno!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä tttintti! Nämä täytyy laittaa korvan taakse, kun joskus vielä matkustan Lontooseen. Tuo Paperchase taitaa olla tällaisen askartelijan must-kohde! ;)

      Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)