PÄIVÄ TAMPEREELLA JA PAIKAT, JOISSA SUUNNITTELIN KÄYVÄNI

Olen juuri junassa matkalla Tampereelle päiväksi erääseen tapahtumaan. Minulla on hyvin aikaa kierrellä ennen ja jälkeen tapahtuman kaupungilla, joten listasin muutamia kiinnostavia paikkoja, joissa aion piipahtaa jos vain ehdin. En ole juurikaan viettänyt aikaa Tampereella yksittäisiä päivävisiittejä kauempaa, joten google oli ystäväni tässäkin asiassa. ;) Listaltani löytyy tietenkin muutama kirppari, houkutteleva kahvila, muutama kiva putiikki ja kauppahalli. Harmiksi kirpparien ja kauppojen aikataulut ovat melko suppeat ja useimmat näistä menevätkin jo klo 17 tai viimeistään klo 18 kiinni, joten reitin suunnittelu vaatii hieman sumplimista.
Kirpparit

Kahvilat
Aamulla: Kaffila 

Ravintolat

Kaupat
 
Muut
Aamulla: Kauppahalli 


Ennen tapahtumaa ajattelin piipahtaa Kauppahallissa ihailemassa tunnelmaa ja lähettyvillä sijaitsevassa Kaffilassa aamukahvilla. Iltapäivällä tapahtuman jälkeen on varmastikin hyvä aika jälleen kahvitella joko Runossa tai Vohvelikahvilassa. Kun akut on taas ladattu, voi hyvillä mielin aloittaa kierros. Aikataulu näyttää siltä, että sijainnin vuoksi Kyttälän kirppis olisi parhaimmalla paikalla noihin listaamiini kahviloihin nähden, joten se saattaa viedä kirppisten kategoriassa tänään pisimmän korren. Muut liikeet kierrän ehtimien mukaan.
 

Muita kivoja paikkoja voi heittää kommenttiboksiin. :)
Kivaa viikonloppua! 
<3: Santtu

8 kommenttia

 1. Kahvila Kaiho https://www.facebook.com/kahvilakaiho/ ja sen kanssa samoissa tiloissa sijaitseva Forget Me Not https://www.facebook.com/forgetmenot.tampere/

  Os. Aleksanterinkatu 30.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Näytti ihanalta paikalta, kun kävelin ohitse. Juuri sain mahan täyteen vohvelikahvilassa, joten tämä täytyi jättää seuraavaan kertaan. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No niinpä, harmiksi se oli jo kiinni kun kävin ikkunan takana kurkkimassa!

   Poista
 3. Koskikeskuksessa on käsityöliike Merletto. Kolmannessa kerroksessa ihan perällä. Ovat muuttamassa ensi kuussa joten siellä on muuttotarjouksiakin parhaillaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun vinkkasit, olinkin unohtanut koko Merleton! :)

   Poista
 4. Koskikeskuksessa on lankakauppa myös. Rongankadulla taitaa olla joku hyväntekeväisyyskirppis, ei kaukana Voffelikahvilasta (pieni)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, taisi olla juuri tuo Merletto. Harmiksi mun kirppiskiertelyt jäi lyhyeen, sillä suurin osa meni jo klo 17-18 kiinni! :/

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)