Pinterestistä idea ja oma toteutus sen mukaan

Paperillassa on tällä viikolla mielenkiintoinen aihe: Pinterestistä bongattua. Tavoitteena on etsiä inspiroiva kuva Pinterestistä ja toteuttaa sen pohjalta askartelutyö. Kortille oli jälleen tarvetta, joten shocking news: tein kortin!


Olen heikkona erilaisiin kuvituksiin ja piirroksiin, joita olen kerännyt Pinterestiin omaan niille varattuun tauluunsa. Valitsin askartelutyöni innoittajaksi tämän kaktus-kuvituksen, joka on Shannon Kirstenin Cacti Study -niminen printti. 

 
Kaivoin esille omat vesivärini ja piirtelin niillä muutamat kaktukset inspiraatiokuvan innoittamana. Valitsin korttiin siihen mielestäni parhaimmin sopivimman yksilön ja jätin muut kaktukset odottamaan jatkokäyttöä.

 Olisi kiva kuulla, mihin tarkoituksiin te muut hyödynnätte Pinterestiä? Itse olen käyttänyt Pinterestiä jo monta vuotta ja se on muodostunut käteväksi työkaluksi esimerkiksi reseptien säilyttämiseen, urheilu- ja matkavinkkien kokoamiseen tai ihan vaan kauniiden asioiden fiilistelyyn. Monipuolinen työkalu kaikin puolin!

<3: Santtu

2 kommenttia

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)