PLANSPIRAATIO #2 - KALENTERIN KORISTELUHAASTE

Oletteko löytäneet jo Planner Lovers Finland -facebookryhmän ylläpitämän blogin ja sen Planspiraatio-haasteen? Kyseessä on siis kalenterin koristeluhaaste, johon tulee kahden viikon välein uusi teema, ja jonka pohjalta tulee toteuttaa jonkinlainen kalenteriin liittyvä juttu. Se voi olla mitä tahansa kalentereihin liittyvää. #2-haasteessa oli teemana bingoruudukko, josta valitsin rivin 

KETTU - SIRKUS - MUSTAKettutarrat ovat Paperinauhasta, musta tekstiteippi Salesta, sirkusteippi Tigerista. Kurkkaa myös aiemmat kalentereihin liittyvät postaukseni: Suuri kalenteripläjäys ja DIY-kalenterikoristeet ja Youtubeen tekemäni DIY-video. Myös Instagram-tililtäni löytyy muutama aukeama, joita täällä blogin puolella ei ole näkynyt. :)

Ihanaa viikonloppua!
<3: Santtu

4 kommenttia

 1. Aaah, pitääpä käydä liittymässä ryhmään. Tuollainen toiminta kuulostaa varsin mielenkiintoiselta. Itse niitä kalenterini aukeamia tuunailen, joten on mukavaa jos joku antaisi jonkin aiheen miltä pohjalta lähteä näpertelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, liity ihmeessä! Loistava ryhmä. :) Toinen suomalainen kalenteriryhmä on nimeltään Kalenterimania, johon kannattaa myös liittyä.

   Poista
 2. Ihana kalenteri! Ja Onnittelut uudelle Paskis-DT:lle!!!!

  VastaaPoista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)