SAMAT MATERIAALIT -HAASTEEN VASTAISKU

Alkuvuodesta sain yllätyksen, kun postissa odotti Samat materiaalit -haaste. Tämän juonen takana oli ihana ystäväni Emma, jolle vihdoin sain jätettyä vastahaasteen. Näin jälkikäteen ajateltuna, olisin voinut hieman helpomman haasteen heittää, sillä tämä aiheutti itsellenikin harmaita hiuksia! ;)

Valitsemani materiaalit olivat pinkki korttipohja, ruskeansävyinen raitapaperi ja puinen Hello-teksti, joista kortti tuli leipoa kasaan. Halusin tarkoituksella valita sellaisia materiaaleja, joita ei tule normaalisti valittua. 
Teetti kyllä tuskaa itsellenikin tämä itse keksimäni haaste. Silppusin tuon paperinkin jo niin pieniksi, että siitä sai ainoastaan pieniä neliöitä leikattua. No, meneehän se näinkin. 

Tässä linkki Emman korttiin. Menen itsekin mielenkiinnolla heti katsomaan, kun julkaisemme postauksen samaan aikaan. :)

<3: Santtu

2 kommenttia

  1. Oi mikä herkku 😍 ihana! Voin kuvitella kuin oot silpunnu tota ruskeeta paperia :D Näyttääkin vähän siltä, että oli vähällä loppua kesken :D kiitos tästä, näitä lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, no niin siinä todellakin kävi! :D Paperi pieneni ja pieneni koko ajan, ja ideat niiden myötä hupeni olemattomiin.. ;)

      Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)