VIDEO- JA VLOGGAUSOPISSA VAASASSA

Kesän alussa olimme Blogivaasan tyttöjen kanssa ottamassa oppia videokuvaukseen ja vloggaamiseen taitavalta nuorelta vaasalaiselta talentilta, Samuel Glassarilta. Video- ja tubemaailma on aivan eri kuin tämä kirjallinen ja kuvallinen blogimaailma. Muutaman videon verran olenkin jo videon tekoa ja sen käsittelyä harjoitellut (Katso tästä: DIY kalenterikoristeet ja Kortti alusta loppuun), mutta lähdin avoimin mielin mukaan, sillä videoiden tekeminen kiinnostaa minua kovasti ja haluan kehittyä siinä paremmaksi.   

Videoiden katsominen ja tubettaminen on yleistynyt valtavasti ja tuntuu siltä, että kuvalliset ja kirjalliset blogit olisivatkin vähän jo jäämässä videoiden jalkoihin!  Mielenkiinnolla odotan, mihin tämä touhu lähivuosina kehittyy.


 
Loistavat puitteet ja eväät meille tarjosi laivaravintola Faros Vaasassa, josta postauksen kuvatkin on napattu. Ravintola yllätti minut erittäin positiivisesti. Vaikka olen monta vuotta Vaasassa aiemmin asunutkin, ei ole jostain syystä ikinä tullut käytyä syömässä tai terassilla drinkillä. Aivan mahtavat näkymät ja sisustus oli raikas ja tunnelmallinen. Suosittelen lämmöllä!

Saan pikapuoliin kolmannen videoni ulos tuutista tässä lähipäivinä, joten toivottavasti edes jotakin oppia on tästä kurssista mennyt perille. Pysykäähän kuulolla! ;)

<3: Santtu

Ei kommentteja

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)