DIY: MAALIIN DIPATTUJA KEITTIÖVÄLINEITÄ

Uusi kakkosasunto inspiroi ryhtymään diy-puuhiin ja päivittämään uudet keittiövälineet ja kipot uuteen uskoon. Puiset kauhat, lastat ja pienempisuiset lasikipot dippasin suoraan maalipurkkeihin. Yhteen lasikippoon sudin runsaasti maalia ja valutin maalia reunaa pitkin, koska purkin suu oli liian leveä dipattavaksi maalipurkkiin. Puiset lastat annoin kuivaa pystysuorassa  niin, että maali valuu suoraan alaspäin. Yritin pitää maalivalumat ainoastaan kahvaosassa, ettei maali olisi ruoan kanssa kosketuksissa kokkailtaessa. Kuivumisaikaa tulee jättää reilusti, sillä maalia kertyy paksu kerros valumakohtiin.
  

Kuvissa hieman näkyykin taustalta 1 m2:n keittokomeroni seiniä; mintunvihreää ja tummaa turkoosia yhdistettynä 70-luvun puisiin kaapinoviin. Erikoinen yhdistelmä kieltämättä, mutta onhan tämä nyt aika symppis. Muovimatto keittiön lattiassakin on sinertävä. Täytyy vielä sanoa, että en itse valinnut tätä asuntoa, vaan se valitsi minut. Erittäin hyvä näin.

Koulua on siis takana nyt vajaa viikon verran ja tänään orientoivat opinnot saatiin Turun AMK:n Taideakatemiassa päätökseen. Huomenna alkaa varsinaiset kurssit markkinoinnin perusteilla ja kuvanmuokkauksella. Luokkakaverit ovat ihania ja samalla aaltopituudella, vaikkakin ikäeroa on puoleen ja toiseen. Se, jos mikä on mahtavaa, että porukka tulee loistavasti toimeen erilaisista taustoistaan huolimatta!

Paljon on tullut infoa tulevasta jo tähän mennessä, enkä meinaa pysyä housuissani! Haluaisin ottaa heti kaikki mahdolliset tarjolla olevat kurssit, mutta ehkä täytyy tämä ensimmäinen syksy vielä malttaa tutustua rauhassa perusteisiin ennen kuin suin päin ryntäilee uusille kursseille.

<3: Santtu


4 kommenttia

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)