VIERAILU DERMOSHOPILLA - MAINONNAN SUUNNITTELIJAN NÄKÖKULMA

 

Olen aina kiinnittänyt erityistä huomiota visuaalisuuteen, oli kyse sitten tuotteista, kuvista, sisustuksesta tai vaikkapa ruuasta. Dermosil on onnistunut ihastuttamaan ja yllättämään vuodesta toiseen tuotteidensa kauniilla, yksinkertaisen tyylikkäillä pakkauksilla, kuvastojen visuaalisuudella ja tuotteiden loistavalla hinta-laatu-suhteella. Dermosil onkin ollut jo pitkään minulle yksi inspiroivimpia suomalaisia brändejä, jonka visuaalisuus on täyttä timanttia. Selailepa vaikka tätä Dermosil-lehteä, ja ihastu!

Hypin sisäisesti ilosta, kun pääsin eilen Blogivaasan ja Sevendaysin järjestämälle retkelle tutustumaan Korsnäsiin Dermoshop Oy:n toimitiloihin.  Tuntui hassulta, miten pienessä reilun 2 000:n asukkaan kunnassa, pohjalaisen metsän siimeksessä, hiljaisella paikalla meren rannassa, on tällainen helmi.

Tulevana mainonnan suunnittelijana kuuntelin korvat höröllä ja silmät innosta kiiluen, miten yrityksen tuotesuunnittelu etenee ja mistä yritys ammentaa inspiraatiotaan tuotteiden ja pakkausten suunnitteluun. Pieni, sisukas ja laadukas pohjalainen yritys, joka on jo laajentanut muuallekin Pohjoismaihin ja Baltiaan. Yrityksen arvot ja juuret näkyvät kaikessa tekemisessä. Tällaisesta toiminnasta minä inspiroidun, miten mielenkiintoista!

Kaikki Dermoshop Oy:n tuotesuunnittelu, asiakaspalvelu, tuotteiden koonti ja lähetys tehdään Korsnäsistä käsin. Ja täytyy sanoa, että konttorin merenrantamaisemassa kelpaa ideoida! Dermoshopin verkkokaupan lisäksi Korsnäsin toimipisteellä on mahdollisuus vierailla myös paikanpäällä ja käydä ostamassa tuotteita, joten jos satut liikkumaan näillä nurkilla, suosittelen lämmöllä ostoksilla piipahtamista.


 
 

 


  


Joko sielä ruudun toisella puolella on joululahjaostokset tehtynä?

Inspiroitunein fiiliksin,
<3: Santtu

4 kommenttia

 1. Oli mukava viettää aikaa yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olikin! Muutenkin tosi antoisa reissu! 😊

   Poista
 2. Oi vitsi, mä en ymmärrä miksi mä hölmöläinen en edes esitellyt itseäni. Jotenkin olit muka niin tutun oloinen etten ymmärtänyt :D

  Olipa mukava siis kuiteskin nähdä ihan livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, niin oli! 😊
   Mäkin olin niin täpinöissäni, että esittäytymiset jäi täysin jalkoihin! No, ens kerralla sitten esittäydytään kunnolla. 😉

   Poista

Piristät päivääni kommentillasi! Kiitos jo etukäteen! :)